تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

«بیت‌کوین» سقوط می‌کند؟

ارزش بیت‌کوین در معاملات صبح روز سه‌شنبه آسیا کاهش یافت، اما در بالای خط حمایت ۱۹هزار دلار که چندین هفته در نوسان بود همچنان باقی مانده است.

کد خبر: ۱۳۹۳۱۰
۱۰:۱۷ - ۰۳ آبان ۱۴۰۱

«بیت‌کوین» به کجا می‌رود؟

دیدارنیوز: بالا رفتن میزان دشواری استخراج بیت‌کوین موجب سقوط ارزش آن خواهد شد و بقیه ۱۰ ارز دیجیتال برتر نیز روند کاهشی خواهند داشت.

به نقل از کریپتو، ارزش بیت‌کوین در معاملات صبح روز سه‌شنبه آسیا کاهش یافت، اما در بالای خط حمایت ۱۹هزار دلار که چندین هفته در نوسان بود همچنان باقی مانده است. اتر، دومین ارز رمزنگاری شده بزرگ از نظر ارزش بازار مانند بقیه ۱۰ ارز دیجیتال برتر، بدون احتساب استیبل کوین کاهش یافت.

بر اساس داده‌های کوین مارکت کپ، بیت‌کوین در ۲۴ ساعت گذشته ۱.۱ درصد کاهش یافت و با ارزش ۱۹هزار و ۳۳۷ دلار آمریکا تا ساعت هشت در هنگ کنگ معامله شد، در حالی که اتر با افت ۱.۳ درصدی به ۱۳۴۵ دلار آمریکا رسید.

بلاک چین پیشرو جهان پس از افزایش ۳.۴۴ درصدی در تعدیل دو هفته‌ای، روز دوشنبه، به بالاترین حد دشواری استخراج رسید. دشواری استخراج بیت‌کوین معیاری است که نشان می‌دهد ماینر‌ها چقدر قدرت محاسباتی بیشتری باید برای تأیید تراکنش‌های یک بلوک برای افزودن به بلاک چین اعمال کنند.

پالی گان با ۰.۷درصد کاهش به ۰.۸۹ دلار آمریکا رسید که کمترین کاهش در فهرست ۱۰ ارز برتر کوین مارکت کپ است. ریپل، به دنبال تغییر دیگری در پرونده حقوقی بین ریپل و کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات‌متحده (SEC) در مورد اینکه آیا ریپل یک اوراق بهادار ثبت نشده است، ۳.۳ درصد کاهش یافت و به ۰.۴۵ دلار آمریکا رسید.

همچنین سهام ایالات‌متحده هفته را در روز دوشنبه با افزایش آغاز کرد؛ داوجونز ۱.۳ درصد افزایش یافت، اس اند پی ۵۰۰ نیز به میزان ۱.۲ درصد و نزدک کامپوزیت ۰.۹ درصد افزایش یافت.

هیات اعتماد ایالات‌متحده قرار است آخرین شاخص خود را در مورد اعتماد مصرف‌کننده در روز سه‌شنبه منتشر کند، جایی که انتظار می‌رود این شاخص در ماه اکتبر به ۱۰۵ کاهش یابد که این رقم در ماه سپتامبر ۱۰۸ بود. رقم ۹۰ یا بالاتر به عنوان بازتابی از یک اقتصاد سالم در نظر گرفته می‌شود.

مجموع ارزش بازار جهانی ارز‌های دیجیتالی در حال حاضر ۹۳۲.۴۲ میلیارد دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل ۰.۰۶ درصد کمتر شده است. در حال حاضر ۳۹.۸۲ درصد کل بازار ارز‌های دیجیتالی در اختیار بیت‌کوین بوده که در یک روز ۰.۰۴ درصد کاهش داشته است.

حجم کل بازار ارز‌های دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته ۵۱.۷۵ میلیارد دلار است که ۹.۹۶ درصد افزایش داشته است. حجم کل در امور مالی غیر متمرکز در حال حاضر ۲.۵۷ میلیارد دلار است که ۴.۹۸ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارز‌های دیجیتال است. حجم تمام سکه‌های پایدار اکنون ۴۷.۰۲ میلیارد دلار است که ۹۰.۸۵ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارز‌های دیجیتال است.

به‌روزرسانی قیمت ارز‌های دیجیتالی (تا ساعت ۰۷:۴۶ به وقت شرقی)

این رده حاوی تغییرات قیمتی ۱۰ ارز دیجیتالی بزرگ از نظر ارزش بازار است.

۱- بیت‌کوین

قیمت: ۱۹ هزار و ۳۴۷.۷۰ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۹ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۱۶ درصد افزایش

۲- اتریوم

قیمت: ۱۳۴۶.۸۷ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۲۶ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۲۵ درصد افزایش

۳- تتر

قیمت: ۱.۰۰ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۰ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۱ درصد کاهش

۴- یو اس دی کوین

قیمت: یک دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۰ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۰ درصد افزایش

۵- بایننس کوین

قیمت: ۲۷۴.۱۳ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۱۲ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۲۲ درصد افزایش

۶- ریپل

قیمت: ۰.۴۴۹۶ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۲۸ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر ۱.۶۲ درصد کاهش

۷- کاردانو

قیمت: ۰.۳۶۲۱ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۵ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱.۸۶ درصد افزایش

۸- سولانا

قیمت: ۲۸.۴۹ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۲۲ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۲۳ درصد کاهش

۹ - دوج کوین

قیمت: ۰.۰۶۰۲۷ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۵۳ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱.۲۳ درصد افزایش

۱۰- پولکا دوت

قیمت: ۵.۹۳ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۶ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱.۵۲ درصد افزایش

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر