تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
سخنگوی وزارت صمت اعلام کرد

عملیات اجرایی واردات خودرو آغاز شد

در شرایطی که در ماه‌های اخیر بارها بحث واردات خودرو به کشور با اما و اگرها و بن‌بست‌ همراه بوده، امید قالیباف سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت از آغاز عملیات اجرایی واردات خودرو خبر داده و اعلام کرد که ثبت سفارش خودرو این هفته آغاز خواهد شد.

کد خبر: ۱۳۹۲۸۳
۱۸:۰۰ - ۰۲ آبان ۱۴۰۱

عملیات اجرایی واردات خودرو آغاز شد

دیدارنیوز: به دنبال اصلاح آیین‌نامه واردات خودرو و تصویب اصلاحیه آن توسط هیات وزیران، سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت از آغاز عملیات اجرایی واردات خودرو خبر داده و اعلام کرد که ثبت سفارش خودرو این هفته آغاز خواهد شد.

۱۸ مهر ماه بود که رئیس مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به رئیس جمهوری، سه ایراد به مصوبه واردات خودرو وارد دانسته و مصوبه دولت در رابطه با "تعیین سازوکار واردات خودرو" را مغایر قانون خواند.

محمدباقر قالیباف در نامه خود مصوبه هیات وزیران تاریخ سوم شهریور ماه سال جاری با موضوع تعیین سازو کار واردات خودرو را با سه ایراد شامل تبصره ۲ بند (۱) مصوبه از این حیث که ارزش گمرکی خودرو را منحصر به هزینه‌های حمل‌ونقل (سیف) دانسته، با بند (۲) مصوبه که اختیار تعیین سود بازرگانی را به کارگروه موضوع همین بند واگذار کرده و بند (۸) مصوبه که تدوین و ابلاغ دستورالعمل اجرایی این تصویب‌نامه را به جای کمیسیون‌های متشکل از چند وزیر، صرفا به وزارت صنعت، معدن و تجارت محول کرده را مغایر با قانون خوانده است.

به دنبال این موضوع، سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت ضمن تاکید بر اینکه "ایرادات وارده به آیین‌نامه واردات خودرو، سبب ابطال آن نمی‌شود"، خاطر نشان کرد: اشکال‌های وارده به این آیین‌نامه اصلاح و نتیجه آن در اسرع وقت تقدیم مجلس خواهد شد. عزم دولت و مجلس برای واردات خودرو جدی است و قطعا واردات انجام خواهد شد.

حال پس از گذشت دو هفته از این موضوع، طبق آخرین خبرها، آیین‌نامه واردات خودرو اصلاح و سه ایراد آن برطرف شده و موضوع مورد تصویب هیات وزیران قرار گرفته است.

ثبت سفارش خودرو‌ها این هفته آغاز می‌شود

در این رابطه، امید قالیباف، سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: با اصلاح اشکال‌های وارده به آیین‌نامه واردات خودرو و تصویب این اصلاحیه در دولت، ثبت سفارش خودرو این هفته آغاز می‌شود.

وی افزود: روز گذشته (یکشنبه) شرکت‌هایی که در مرحله اول بررسی‌ها، صلاحیت آن‌ها تایید شد، در جلسه‌ای با معاونت حمل‌ونقل وزارت صنعت، معدن و تجارت متعهد شدند به سرعت ثبت سفارش و سایر مراحل واردات خودرو را انجام دهند.

این مقام مسئول در وزارت صمت تاکید کرد: واردکنندگان با برند‌هایی از خودروسازان ژاپنی، چینی، کره‌ای و اروپایی (در رده خودرو‌های اقتصادی) مذاکره داشته و این برند‌ها جزو خودرو‌های وارداتی خواهند بود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر