تیتر امروز

حسین بیش از شرارت یزید؛ قربانی کسانی شد که گرفتار حماقت بودند، از آنجا زخم‌های بیشتری خورد/ حسین از حق اعتراض به حاکم اسلامی و حق انتخاب دفاع می‌کند
در سی‌وهفتمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

حسین بیش از شرارت یزید؛ قربانی کسانی شد که گرفتار حماقت بودند، از آنجا زخم‌های بیشتری خورد/ حسین از حق اعتراض به حاکم اسلامی و حق انتخاب دفاع می‌کند

در سی‌وهفتمین برنامه دیدار اندیشه که مقارن با روز عاشورا منتشر می‌شود با ناصر مهدوی با موضوع "حسین؛ منادی زندگی انسانی" گفتگو کردیم.
ترامپ: هفته آینده با ایران توافق می‌کنیم!/ تقاضای خانه احزاب برای اعلام عفو عمومی/ آیا مکانیزم ماشه فعال می‌شود؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: هفته آینده با ایران توافق می‌کنیم!/ تقاضای خانه احزاب برای اعلام عفو عمومی/ آیا مکانیزم ماشه فعال می‌شود؟

این صد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی نیکجو: مردم برای آرامش به حمایت حاکمان نیاز دارند نه «یوگا» / به کودکان یاد دهید از ترس‌هایشان حرف بزنند/ از این پیچ خطرناک عبور می‌کنیم اگر ...
بررسی تاثیرات جنگ بر روح و روان انسان‌ها در گفت‌و‌گو با یک روان درمانگر:

علی نیکجو: مردم برای آرامش به حمایت حاکمان نیاز دارند نه «یوگا» / به کودکان یاد دهید از ترس‌هایشان حرف بزنند/ از این پیچ خطرناک عبور می‌کنیم اگر ...

در پنجمین برنامه از سری برنامه های تیتر بررسی تاثیرات جنگ بر روح و روان انسان ها با دکتر علی نیکجو، روان درمانگر مطرح کردیم. او معتقد است: صدا و سیما و اینترنشنال به عنوان دو ابرمدیا، آسیب بزرگی...
معاون درمان وزارت بهداشت اعلام کرد

بیمه تامین اجتماعی و بدهی ۱۰ هزار میلیاردی

سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت از بدهی ۱۰ هزار میلیارد تومانی بیمه تامین اجتماعی به مراکز درمانی خبر داد و گفت: این بدهی ۱۰ ماه تا یکسال است که به مراکز مختلف بیمارستانی در کشور پرداخت نشده و بیمارستان‌ها را با مشکلات عدیده مواجه کرده است.

کد خبر: ۱۳۹۲۷۹
۱۷:۲۶ - ۰۲ آبان ۱۴۰۱

بیمه تامین اجتماعی و بدهی ۱۰ هزار میلیاردی

دیدارنیوز: معاون درمان وزارت بهداشت از بدهی ۱۰ هزار میلیارد تومانی بیمه تامین اجتماعی به مراکز درمانی خبر داد.

سعید کریمی در حاشیه اجلاس معاونان درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، ضمن اعلام این خبر گفت: یکی از چالش‌های اصلی ما و اعتراضات معاونان درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، بدهی‌های بیمه تامین اجتماعی به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی است که پرداخت نشده است و نزدیک ۱۰ هزار میلیارد تومان است.

وی افزود: این بدهی ۱۰ ماه تا یکسال است که به مراکز مختلف بیمارستانی در کشور پرداخت نشده و بیمارستان‌ها را با مشکلات عدیده مواجه کرده است.

وی با بیان این‌که ۹۰ درصد درآمد بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در بخش بستری از بیمه‌ها و ۱۰ درصد درآمد آن‌ها فرانشیزی است که از بیمار اخذ می‌کنند، اظهار داشت: ۵۰ درصد مردم بیمه تامین اجتماعی هستند و در برخی شهر‌ها مثل اصفهان ۶۰ درصد مردم بیمه تامین اجتماعی هستند. حال حساب کنید یک مرکز درمانی ۹۰ درصد درآمدش را بیمه ندهد، چه اتفاقی می‌افتد و بیمارستان چگونه می‌تواند سرپا باشد؟

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: البته به اطلاع معاونان درمان رسانده شد که این طلب‌ها از طریق مقام عالی وزارت و مدیران دولت نیز در حال پیگیری است، تا خدای نخواسته خدمت رسانی‌ها دچار اختلال نشود. کریمی یادآور شد: معاونت درمان یکی از معاونت‌های پرکار است، زیرا درمان یک کار شبانه روزی در تمام هفته است و کارهایش بسیار نیاز به هماهنگی دارد.

وی افزود: به ویژه در دوره جدید که بحث تعالی خدمات و عدالت مطرح است این مباحث باید به صورت آبشاری به معاونان درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور منتقل شود.

معاون درمان وزارت بهداشت تصریح کرد: چند اقدام که قبلا اجرایی شده، در اجلاس اخیر مورد تاکید قرار گرفت. از جمله تاکید ما در این اجلاس بر برنامه پزشک خانواده بود، چون قرار است ان‌شالله این برنامه به زودی عملیاتی شود.

کریمی بیان داشت: در بحث مراکز ناباروری نیز که قبلا توصیه‌ها و دستورالعمل‌هایش ابلاغ شده است و تعداد زیادی مراکز ناباروری در کشور راه اندازی شده، تاکید شد حتما تا پایان سال مابقی دانشگاه نیز مراکز ناباروری سطح دو را راه اندازی کنند.

وی خاطرنشان کرد: تدوین بسته خدمات دندانپزشکی نیز در این اجلاس مطرح شد که در حال تدوین است و انشالله قرار است که یک تعالی در خدمات دندانپزشکی کشور اتفاق بیفتد.

معاون درمان وزارت بهداشت اضافه کرد: بحث بازتوزیع درآمد‌های اختصاصی را نیز در اجلاس اخیر معاونان درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور مطرح کردیم که با توجه به اصلاح سقف و پلکان کارانه صورت گرفته است و توضیحاتش برای معاونان درمان دانشگاه‌ها ارائه شد.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی با اشاره به ارائه بسته توانبخشی در این اجلاس گفت: معاونت‌های درمان دانشگاه‌ها نیز چالش‌های خود را مطرح کرده و جواب پرسش‌های خود را از مدیران ستادی دریافت می‌کنند.

وی گفت: طبق قراری که داریم ان‌شاءالله نزدیک به ۸۰ دستگاه ام آر آی تا آخر سال به معاونت‌های درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور تحویل داده خواهد شد. ۴۰ دستگاه با وام بانک جهانی و ۴۰ دستگاه با قرارداد‌های هیات امنا تهیه شده است.

وی افزود: تهیه ۳۵ دستگاه سنگ شکن برون اندامی نیز نهایی شده که تا پایان سال تحویل دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور می‌شود.

کریمی در خصوص حمایت از معاونت‌های درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی بیان کرد: از مبالغ قابل توجه اعتباری که بنا به دستور مقام معظم رهبری از صندوق ذخیره ارزی دریافت شده، نزدیک به ۸ هزار میلیارد تومان بین دانشگاه‌های علوم پزشکی توزیع شده است و ۶ هزار میلیارد نیز پرداخت دارویی به دانشگاه‌ها بوده است؛ بنابراین تلاش شده تا جایی که می‌شود برای تقویت معاونت درمان دانشگاه‌ها پرداختی‌هایی به مراکز داشته باشیم.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۵ تير
امروز يکشنبه ۱۵ تير
امروز يکشنبه ۱۵ تير
امروز يکشنبه ۱۵ تير