تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

توافق کشور‌های عضو اتحادیه اروپا برای آموزش ۱۵ هزار سرباز اوکراینی

وزرای خارجه اتحادیه اروپا روز دوشنبه با طرح «ماموریت پشتیبانی نظامی برای آموزش ۱۵ هزار سرباز و درجه دار و پرسنل اوکراینی» در کشور‌های مختلف عضو موافقت کردند.

کد خبر: ۱۳۸۹۱۴
۲۰:۲۳ - ۲۵ مهر ۱۴۰۱

توافق کشورهای عضو اتحادیه اروپا برای آموزش سربازان اوکراینی

دیدارنیوز: جوزپ بورل، نماینده سیاست خارجی اتحادیه اروپا در جریان نشست وزرای خارجه کشور‌های عضو که در لوکزامبورگ برگزار می‌شود، گفت که «حمایت از اوکراین برای دفاع از خود در برابر تجاوز غیرقانونی روسیه را افزایش می‌دهیم.»

وی همچنین تاکید کرد که «در چارچوب ماموریت پشتیبانی نظامی اتحادیه اروپا، نیرو‌های مسلح اوکراین آموزش‌های لازم را می‌بینند تا بتوانند به مبارزه شجاعانه خود ادامه دهند.»

براساس طرح جدید تمام نیرو‌های اوکراینی و پرسنل متخصص در دو سال آینده در خاک کشور‌های عضو اتحادیه اروپا آموزش خواهند دید.

اولین بار جوزپ بورل پیشنهاد «ماموریت پشتیبانی نظامی» را در ماه اوت گذشته مطرح کرد. یکی از دیپلمات‌های اتحادیه اروپا این طرح را «بسیار موثر و اساسی» خواند.

در حال حاضر، چندین کشورعضو اتحادیه اروپا به نیرو‌های اوکراینی کمک‌های آموزشی در خاک اوکراین و یا در سرزمین‌های خود می‌دهند.

قرار است در این طرح جدید، سرویس آموزش سربازان و درجه داران با ساختار فرماندهی مشخص در اختیار وزارت دفاع اوکراین قرار گیرد.

دیگر متحدان اوکراین و اتحادیه اروپا، ایالات متحده و کانادا نیز در این طرح شرکت خواهند داشت.

جوزپ بورل، رئیس دستگاه سیاست خارجی اتحادیه اروپا پیش از جلسه وزرای خارجه کشور‌های عضو اتحادیه اروپا، در صبح دوشنبه گفت که «اعتقاد دارد، اروپا با ظرفیت‌هایی که دارد می‌تواند مهم‌ترین ستون اوکراین در جنگ برابر روسیه باشد.»

در بیانیه دستگاه سیاست خارجی و امنیتی اتحادیه اروپا آمده است که مقر اصلی این ماموریت جدید بروکسل، پایتخت اتحادیه اروپا خواهد بود.

هنوز جزییاتی از نوع آموزش‌های نظامی و دفاعی که قرار است ۲۷ کشورعضو اتحادیه اروپا در اختیار ارتش اوکراین قرار دهند منتشر نشده است.

سباستین لوکورنو، وزیر دفاع فرانسه هفته گذشته اعلام کرده بود که کشورش حدود دو هزار سرباز اوکراینی را آموزش خواهد داد.

دولت مجارستان به رهبری ویکتور اوربان، که بار‌ها خواستار لغو تحریم‌ها علیه روسیه شده و بتازگی با گازپروم، مهمترین شرکت تامین گاز روسیه قرارداد جدیدی امضاکرده است، اعلام کرد که هیچ آموزشی به سربازان اوکراینی ارائه نخواهد داد. همزمان، وزیر دفاع مجارستان نیز در جریان نشست وزرای خارجه کشور‌های عضو اتحادیه اروپا به این طرح جدید «پشتیبانی نظامی» رای ممتنع داد.

بریتانیا، که دیگر عضوی از اتحادیه اروپا نیست در این طرح با کشور‌های عضو اتحادیه اروپا همکاری خواهد کرد.

بریتانیا از زمان آغاز تهاجم روسیه در ۲۴ فوریه تاکنون یک‌هزار سرباز اوکراینی را آموزش داده است و پایگاه‌های هوایی برای کانادا فراهم خواهد کرد تا این کشور نیز آموزش‌های خود را به ۱۰۰۰ سرباز اوکراینی جدید ارائه دهد.

ایالات متحده، در خاک آلمان سرباز‌های اوکراینی را آموزش خواهد داد.

انتظار می‌رود این ماموریت پشتیبانی نظامی طی دو سال نزدیک به ۱۰۶ میلیون یورو برای کشور‌های عضو اتحادیه اروپا هزینه داشته باشد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی