تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

ورود ۲۵۰۰ خودروی جدید به ناوگان حمل‌ونقل تا دهه فجر

قرارداد فروش و تحویل ۲۵۰۰ دستگاه تاکسی «سورن» میان شرکت ایران خودرو و اتحادیه شرکت‌های تعاونی سواری کرایه بین شهری کشور امروز بسته شد.

کد خبر: ۱۳۸۴۶۴
۱۷:۲۶ - ۱۷ مهر ۱۴۰۱

ورود ۲۵۰۰ خودروی جدید به ناوگان حمل‌ونقل بین شهری

دیدارنیوز: مهدی مسکنی، معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به سهم ۲۱ درصدی بخش تعاون از حمل و نقل بین شهری کشور، از نوسازی ناوگان حمل و نقل بین شهری با ورود ۲۵۰۰ خودروی جدید تا دهه فجر امسال خبر داد.

وی در مراسم امضای قرارداد فروش و تحویل ۲۵۰۰ دستگاه تاکسی سورن ابراز امیدواری کرد: با تلاش شرکت ایران خودرو تمامی این خودرو‌های جدید حداکثر تا دهه فجر امسال به ناوگان بین شهری کشور در قالب اتحادیه شرکت‌های تعاونی سواری کرایه بین شهری اضافه شود.

معاون امور تعاون وزارت کار با بیان اینکه بیش از ۲۰۰ تعاونی حمل و نقل مسافر بین شهری در کشور فعال است، سهم بخش تعاون از حمل و نقل مسافر بین شهری کشور را حدود ۲۱ درصد اعلام کرد.

مسکنی، تاکسی داران را سفیران فرهنگی کشور دانست و گفت: در این معاونت با نگاه حمایتی برای قشر زحمتکش تاکسی داران درون شهری و بین شهری در حال برنامه ریزی هستیم که اولین گام این مسیر امروز محقق شد.

رحمت الله حاجی محمدعلی ـ مدیرعامل اتحادیه شرکت‌های تعاونی سواری کرایه بین شهری نیز در این مراسم گفت: نوسازی و توسعه خوردو‌های بین شهری از سال ۱۳۸۰ در کشور آغاز شده و تا کنون حدود ۴۰ هزار خودرو تولید شده شرکت ایران خودرو به اعضاء تعاونی‌های حمل و نقل و سایر رانندگان واگذار شده است.

وی با بیان اینکه درحال حاضر بیش از ۱۶ هزار دستگاه خودرو سواری کرایه کشور با داشتن سن بیش از ۱۰ سال فرسوده هستند، خاطر نشان کرد: هدف اصلی ما کاهش میانگین سنی خودرو‌های بین شهری کشور به زیر ۵ سال است.

زین الدین داداشی ـ نایب رئیس هیات مدیره و قائم مقام مدیرعامل شرکت ایران خودرو نیز اظهار کرد: از امروز شرکت ایران خودرو با ظرفیت تولید روزانه ۴۰۰ دستگاه خودرو «سورن» در سایت تبریز با هدف نوسازی و بهبود ناوگان بین شهری کشور آغار به کار می‌کند.

وی افزود: با توقف تولید خودرو‌های سمند و پژو ۴۰۵، برای اولین بار خودرو «سورن» به ناوگان حمل و نقل عمومی کشور وارد می‌شود.

حمیدرضا شهرکی ـ معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ـ نیز با تاکید بر حمایت از نوسازی وسایل نقلیه شرکت‌های تعاونی حمل و نقل بین شهری گفت: راهبرد اصلی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای توسعه کمی و کیفی حمل ونقل کشور است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی