تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

آمریکا، استرالیا و ژاپن رزمایش‌های چین را محکوم کردند

پس از رزمایش‌های اخیر ارتش چین در پاسخ به سفر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به تایوان، سه کشور آمریکا، استرالیا و ژاپن این اقدام چین را محکوم کردند.

کد خبر: ۱۳۸۱۲۷
۱۱:۲۲ - ۱۰ مهر ۱۴۰۱

آمریکا، استرالیا و ژاپن رزمایش‌های چین را محکوم کردند

دیدارنیوز: وزرای دفاع آمریکا، استرالیا و ژاپن رزمایش‌های اخیر ارتش چین در پاسخ به سفر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به تایوان را محکوم کردند.

به نقل از تاس، وزارت دفاع ژاپن روز یکشنبه با انتشار بیانیه‌ای در وب‌سایت خود اعلام کرد «یاسوکازو هامادا»، وزیر دفاع این کشور، «لوید آستین»، وزیر دفاع آمریکا، و «ریچارد مارلِز»، وزیر دفاع استرالیا، رزمایش‌های نظامی چین در ماه گذشته در تنگه تایوان را محکوم کردند.

سه وزیر روز گذشته در ایالت هاوایی آمریکا دیدار و گفتگو کردند. بنا برگزارش‌ها در جریان رزمایش‌های ارتش چین که پس از سفر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به تایوان انجام شد، چند موشک بالستیک چین به منطقه اقتصادی ژاپن برخورد کرده بودند.

در بیانیه وزارت دفاع ژاپن آمده که «وزرا بر اهمیت صلح و ثبات در تنگه تایوان تأکید کردند و همچنین نسبت به وضعیت دریای چین شرقی و چین جنوبی ابراز نگرانی کردند و تأکید کردند که مخالف هر گونه تلاش یک‌جانبه برای تغییر وضعیت منطقه از طریق زور یا هر اقدام یک‌جانبه دیگری هستند که به دنبال افزایش تنش‌ها در منطقه است».

وزرای دفاع آمریکا، استرالیا و ژاپن همچنین بر «افزایش و تقویت آموزش‌ها و فعالیت‌های سه‌جانبه و توسعه همکاری‌ها در زمینه فناوری‌ها و تجهیزات دفاعی» تاکید کردند.

دور تازه تنش‌ها در تایوان پس از آن آغاز شد که «نانسی پلوسی»، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا علی‌رغم اعتراض‌ها و هشدار‌های مقامات چین، ۱۱ مرداد وارد جزیره تایوان شد که به گفته مقامات چین، سفر او ناقض سیاست «چین واحد» است. پلوسی، اولین رئیس مجلس نمایندگان آمریکاست که در ۲۵ سال گذشته به تایوان سفر می‌کند.

ارتش چین در پاسخ به این اقدام تحریک‌آمیز دولت آمریکا چند رزمایش پی‌درپی در اطراف جزیره تایوان برگزار کرد. چین تایوان را بخشی از قلمرو خود می‌داند، اما کشور‌های غربی و آمریکا طی چند ماه گذشته تحرکات خود را در تایوان افزایش داده‌اند و این موضوع با واکنش سخت چین روبرو شده است.

منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی