تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

آخرین وضعیت مبادلات تجاری ایران و اوکراین

پس از اینکه مقامات اوکراینی از کمک پهپادی ایران به روسیه در جریان حمله نظامی مسکو به کشورشان خبر دادند، اوکراین به مقامات ایرانی گفته سطح روابط با کشورمان را کاهش خواهد داد. در این میان، یک فعال اقتصادی می‌گوید حجم مبادلات ایران با این کشور پیش از آغاز جنگ با روسیه از مرز ۲۰۰ میلیون دلار تجاوز نمی‌کرد.

کد خبر: ۱۳۷۸۷۷
۱۱:۵۹ - ۰۳ مهر ۱۴۰۱

آخرین وضعیت مبادلات تجاری ایران و اوکراین

دیدارنیوز: نایب رییس اتاق مشترک ایران و اوکراین خاطر نشان کرد: اوکراین به لحاظ اقتصادی کشور مهمی برای ایران محسوب نمی‌شود و حجم مبادلات ایران با این کشور پیش از آغاز جنگ با روسیه از مرز ۲۰۰ میلیون دلار تجاوز نمی‌کرد.

رضا نورانی، در پاسخ به این پرسش که اوکراین اعتبارنامه سفیر ایران در اوکراین را تمدید نکرد و آیا این مسئله در حجم مبادلات تجاری بین این دو کشور تاثیر می‌گذارد؟ گفت: اوکراین به لحاظ اقتصادی کشور مهمی برای ایران محسوب نمی‌شود و حجم مبادلات ایران با این کشور پیش از آغاز جنگ با روسیه از مرز ۲۰۰ میلیون دلار تجاوز نمی‌کرد.

وی با بیان اینکه تنش‌های اخیر در اوکراین نقش این کشور را در مبادلات اقتصادی جهان کمرنگ کرد، افزود: اوکراین جزو بزرگترین تولیدکنندگان غلات در دنیا محسوب می‌شود و ایران نیز از این کشور غلات و نهاده‌های دامی وارد می‌کرد؛ اما به نظر می‌رسد با حذف اوکراین از بازار تامین‌کنندگان، ایران به سمت بازار‌های جدید رو آورده و در میان کشور‌های حوزه CIS و روسیه را انتخاب کرده است.

به گفته عضو کمیسیون کشاورزی اتاق ایران؛ تحریم‌ها امکان مراودات مالی مستقیم را برای تجار سلب کرده، و امکان صادرات در مسیر‌های دور مانند اروپا و کشور‌های آسیایی شرقی برای تجار و بازرگانان ایرانی وجود ندارد.

رئیس اتحادیه محصولات کشاورزی با اشاره به عضویت ایران در سازمان همکاری‌های شانگ‌های، خاطر نشان کرد: پیمان شانگ‌های تاثیر مهمی در توسعه تجاری ما خواهد گذاشت، درست است که کشور‌های عضو شانگ‌های عموما تولیدکننده محسوب می‌شوند و می‌توان نیاز ما در حوزه غلات را تامین کنند، اما از سوی دیگر ما نیز می‌توانیم برخی از اقلام تولیدی خود را به این کشور‌ها صادر کنیم.

نورانی ادامه داد: عضویت در سازمان شانگ‌های بازار‌های جدیدی را برای ما گشوده است و بدون تردید محصولات کشاورزی و صنعتی ما به ویژه محصولات شیلاتی و پروتئینی ما خریداران زیادی خواهند داشت.

وی با بیان اینکه افزایش توسعه تجارت نیازمند فراهم شدن زیرساخت‌های صادراتی است، افزود: حمل‌و نقل جاده‌ای ما فرسوده است و این مسئله باعث افزایش قیمت تمام شده محصولات صادراتی ما شده است، اما ما باید پیش از اینکه وارد بازار‌های جدید بشویم، نخست باید برای توسعه زیرساخت‌ها تلاش کنیم تا زمانی‌که بازار‌های جدید برای ما باز شد بتوانیم از عهده آن‌ها برآیم.

این فعال اقتصادی ادامه داد: برای توسعه زیرساخت‌های صادراتی باید عزم ملی ایجاد شود؛ بیش از ۲۵ سال است که صادرکنندگان اعلام می‌کنند که با کمبود کانتینر‌های یخچالی مواجه‌اند، اما به بهانه اینکه ما در داخل کشور اقدام به تولید کانتینر یخچالی می‌کنیم از ورود آن‌ها به داخل کشور جلوگیری می‌شود و کمتر به این نکته فکر شد که این مسئله می‌تواند یکی از پیش‌نیاز‌های توسعه صادرات باشد.

نورانی تاکید کرد: باید پتانسیل‌های خود را در تولید بررسی و محصولاتی که آب‌بری آن‌ها کمتر است را در دستور تولید قرار بدهیم. برای نیل به هدف و توسعه صادرات باید بین تشکل‌ها و مسئولان یک ارتباط دو سویه برقرار شود و در این میان می‌توان از علم و فن آوری شرکت‌های دانش بنیان‌ها استفاده کنیم.

بنا به اظهارات نایب رئیس اتاق مشترک ایران و اوکراین؛ اتاق مشترک دو کشور به دلیل مشکلات و قطع روابط بین این دو کشور نیمه تعطیل شده است.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان