تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...

طلاب در تهران تجمع کردند

جمعی از طلاب حوزه‌های علمیه تهران از دستگاه‌های امنیتی و قضایی خواستند با بررسی دقیق، ابعاد جریان درگذشت مهسا امینی را روشن کنند.

کد خبر: ۱۳۷۷۸۱
۱۶:۰۱ - ۳۱ شهريور ۱۴۰۱

طلاب در تهران تجمع کردند

 

دیدارنیوز: جمعی از طلاب حوزه‌های علمیه تهران از دستگاه‌های امنیتی و قضایی خواستند با بررسی دقیق، ابعاد جریان درگذشت مهسا امینی را روشن کنند.

در تجمع اعتراضی که در واکنش به هتک حرمت مقدسات و دفاع از حریم خانواده برگزار شد، طلاب حوزه‌های علمیه تهران از مردم خواستند پیش از مشخص شدن ابعاد این واقعه، قضاوت عجولانه نکنند.

در بیانیه سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور آمده به علت سهل‌انگاری و بی‌توجهی سالیان متمادی مسئولان در مدیریت فضای مجازی و فضای رسانه‌ای کشور، دشمن می‌خواهد از درگذشت خانم امینی فتنه قومی- جنسیتی و التهاب‌آفرینی به وجود آورد.

این بیانیه تأکید کرده است: فارغ از همه مجادلات و بحث‌ها در رابطه با شیوه و روش تأمین امنیت اخلاقی از سوی نیروی انتظامی، غفلت از رسالت این نیرو و سایر دستگاه‌های ذیربط، به تزلزل روابط صحیح انسانی و اجتماعی خواهد انجامید.

در این تجمع مسئول دفتر نمایندگی، ولی فقیه در سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) بر ادای حق و حقوق خانواده مهسا امینی تأکید کرد.

حجت‌الاسلام ابوالقاسم علیزاده خواستار اظهارنظر اندیشمندان و مراجع تقلید در مورد حجاب و عفاف شد.

او گفت: حدود حجاب شرعی و عرفی در جامعه اسلامی ایران ابهامی ندارد.

حجت‌الاسلام علیزاده گفت: ما با خانواده امینی ابراز همدردی می‌کنیم و اگر خطایی رخ داده باید رسیدگی شود؛ اما متأسفانه برخی به بهانه دفاع از خانم امینی به مساجد و نهاد‌های دینی اهانت می‌کنند و پرچم ایران را آتش می‌زنند.

مسئول دفتر نمایندگی، ولی‌فقیه در سپاه حضرت محمد رسول‌الله (ص) همچنین از فرماندهی انتظامی خواست درباره برنامه‌هایش گزارش دهد.

وی گفت: اگر فرماندهی انتظامی از برنامه‌های روزمره گشت ارشاد گزارش شفاف و درستی بدهد، همه حامی آن می‌شوند. در مفهوم گشت ارشاد برخورد فیزیکی وجود ندارد.

برچسب ها: طلاب مهسا امینی
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها