تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

کرمی: پرونده «مهسا امینی» به‌صورت شفاف اعلام شود؛ اصل دین و نظام را هدف قرار داده‌اند!

غلامحسین کرمی، نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس درباره فاجعه فوت مهسا امینی در گشت ارشاد تهران گفت: از مسئولین ذی ربط می‌خواهم هر چه سریع‌تر موضوع را بررسی و به صورت شفاف اطلاع رسانی کنند، اما مهم جریانی است که پشت این موضوع قرار گرفته، باید دید خیمه‌گاه و اردوگاه آمریکای جنایتکار، منافقین، کوردلان، سلطنت طلبان منحوس و هر چه ضد انقلاب است، کجا قرار گرفته و بوق را به چه سمتی گرفته‌اند الان اصل دین و نظام را هدف قرار داده‌اند.

کد خبر: ۱۳۷۷۵۵
۱۶:۵۹ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۱

کرمی: پرونده «مهسا امینی» به‌صورت شفاف اعلام شود؛ اصل دین و نظام را هدف قرار داده‌اند!

دیدارنیوز: یک نماینده مجلس گفت: به خانواده خانم امینی تسلیت عرض می‌کنم و از مسئولین ذی ربط می‌خواهم هر چه سریع‌تر موضوع را بررسی و به صورت شفاف اطلاع رسانی کنند، اما مهم جریانی است که پشت این موضوع قرار گرفته است.

غلامحسین کرمی در نشست علنی امروز (چهارشنبه ۳۰ شهریور) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور گفت: از حضور گسترده، میلیونی، پرشور و توام با شعور مردم مسلمان، امت قهرمان، آزاد اندیشان و آزادمردان به ویژه ملت شهید پرور ایران در راهپیمایی اربعین حسینی تشکر و قدردانی کنم و ضمن گرامی داشت هفته دفاع مقدس و تبریک به همه ملت رزمنده و ایثارگر، آغاز سال تحصیلی را خدمت دانش آموزان، فرهنگیان تبریک می‌گویم. از قالیباف و تعدادی از همکاران خوبمان که به استان بوشهر تشریف آوردند و سفر پر خیر و برکتی به ویژه سفری که به شهرستان دشتی و تنگستان داشتند تشکر می‌کنم.

نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس ادامه داد: در ارتباط با مسائل کلی به ویژه بحثی که امروز در سطح جامع مطرح است باید مطالبی عرض کنم، به خانواده خانم امینی تسلیت عرض می‌کنم و از مسئولین ذی ربط می‌خواهم هر چه سریع‌تر موضوع را بررسی و به صورت شفاف اطلاع رسانی کنند، اما مهم جریانی است که پشت این موضوع قرار گرفته است.

وی بیان کرد: از همکاران و مردم شریف ایران اسلامی به ویژه از جوانان غیور و با بصیرت این است که متوجه جریان پشت پرده باشند، ببینید بوق تبلیغاتی چه کسانی پشت این موضوع قرار گرفته است باید دید خیمه گاه و اردوگاه آمریکای جنایتکار، منافقین، کوردلان، سلطنت طلبان منحوس و هر چه ضد انقلاب است، کجا قرار گرفته و بوق را به چه سمتی گرفته اند الان اصل دین و نظام را هدف قرار داده اند.

این نماینده مجلس مطرح کرد: نادیده گرفتن زحمات نیروی انتظامی ظلم به جامعه است، کسانی که پشت قضیه هستند و اشک تمساح می‌ریزند زمانی که عزیزی در مرز به شهادت می‌رسد صدایی از آن‌ها در نمی‌آید مرزبانان از مرز و شرف ما پاسداری می‌کنند جلوی قاچاقچیان را می‌گیرند با اشرار درگیر می‌شوند، کجا هستند که از این شهدا دفاع کنند.

وی خطاب به دولت گفت: ضمن تشکر خدمات دولتمردان به ویژه ریاست جمهور و برای تلاش‌های شبانه روزی که دارند و اقداماتی که برای رفع مشکلات انجام می‌شود به دو مورد باید اشاره کنم که به کل کشور مربوط می‌شود. یکی از مسائل بدعهدی‌ها از برخی مسئولان است به استناد قول‌هایی که می‌دهند و دستور کتبی صادر می‌کنند به مردم قول می‌دهیم، اما با گذشت ۶ ماه تا یکسال می‌گذرد و اقدامی صورت نمی‌گیرد، نمایندگان باید پاسخگوی این بدعهدی‌ها باشند.

کرمی اظهار داشت: یک سال قبل قرار بود به کشاورزان خسارت پرداخت شود، بخش عمده‌ای از راه‌های روستایی باقی مانده است، بیمارستان‌های حوز‌ها انتخابیه همچنان دچار مشکل هستند، مدارس، اماکن ورزشی کماکان همان وضعیت را دارند. رئیس جمهور با سفر به استان قول داد که سامانه مرزنشینی و تجارت مرزی به سرانجام برسد که هنوز اتفاق نیافتاده است.

این نماینده مجلس بیان کرد: نسبت به حقابه نفت داران اعتراض کردیم قرار بود بررسی شود، اما حقابه‌ای ندادند، اما تعرفه را دو برابر کردند. راه آهن بوشهر به شیراز اندرخم یک کوچه است، بحث استفاده از ۵۰ درصد نیرو‌های بومی همچنان لاینحل مانده و در سطح استان دچار مشکل هستیم بنابراین نیاز است به شکل جدی پیگیری شود و به قول‌ها دقت شود.

رییس مجمع نمایندگان استان بوشهر در مجلس گفت: اعمال سلیقه‌ای ماده ۲۳ در سازمان مدیریت برنامه ریزی است، متاسفانه ماده ۲۳ هم بهانه‌ای برای انجام ندادن کار‌ها شده و هم مانع عمده ایجاد کرده است، می‌خواهند پروژه‌ای را اجرا نکنند به این ماده استناد می‌کنند، اما دستگاه ذی ربط اعتقاد دارد ایرادی برای اجرا وجود ندارد. ۴ طرح جاده‌ای در حوزه انتخابیه داریم که ردیف بودجه و مصوبه قانونی دارد با وجود ابلاغ به دولت و نامه سازمان مدیریت برنامه ریزی استان را هم دارد که نیازی به ماده ۲۳ ندارد، اما هنوز بهانه می‌گیرند که باید ماده ۲۳ اعمال شود، قرار بود این ماده کار‌های را نظم ببخشید یا بهانه‌ای باشد برای انجام ندادن کارها، دولت به این مسائل در کنار سایر اقدامات مثبت به طور جدی رسیدگی کند تا بخش عمده مشکل مردم رفع شود.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر