تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

کلینتون علیه ترامپ؛ او گزینه مناسبی برای ۲۰۲۴ نیست

جنجال‌های اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا باعث شده تا هیلاری کلینتون وزیر خارجه اسبق آمریکا به شکل جدی مخالف حضور او در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ باشد. کلینتون با اشاره به اینکه جلوی ترامپ باید از همان ابتدا گرفته شود، افزود: این کار باید از حزب جمهوریخواه آغاز شود و جلوی این آدم بایستید.

کد خبر: ۱۳۶۹۵۲
۱۰:۳۳ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۱

کلینتون علیه ترامپ؛ او گزینه مناسبی برای ۲۰۲۴ نیست

دیدارنیوز: هیلاری کلینتون وزیر خارجه اسبق ایالات متحده آمریکا با تاکید بر مقابله با تلاش دونالد ترامپ رییس جمهوری پیشین برای شرکت در انتخابات ۲۰۲۴، اعلام کرد که ترامپ گزینه مناسبی برای تصدی این مقام نیست.

به نقل از تارنمای نشریه هیل، کلینتون در گفتگو با شبکه سی‌بی‌اس بیان کرد که وی دیگر نامزد ریاست جمهوری نخواهد شد، اما هرکاری بتواند انجام می‌دهد تا یک رییس جمهور که به دموکراسی و حاکمیت قانون احترام می‌گذارد، بر سر کار بیاید.

به گفته کلینتون، ترامپ در این طبقه بندی قرار نمی‌گیرد و اگر بار دیگر در انتخابات حضور پیدا کند باید به صورت کامل شکست بخورد.

وزیر خارجه اسبق آمریکا با اشاره به اینکه جلوی ترامپ باید از همان ابتدا گرفته شود، افزود: این کار باید از حزب جمهوریخواه آغاز شود و جلوی این آدم بایستید.

دونالد ترامپ که در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ بر کلینتون غلبه کرده بود، بار دیگر قصد حضور در انتخابات ریاست جمهوری در سال ۲۰۲۴ را دارد و نظرسنجی‌ها نشان از اقبال خوب وی برای نامزدی در حزب جمهوریخواه است.

کلینتون با بیان اینکه از جو بایدن رییس جمهوری فعلی آمریکا درصورت حضور در انتخابات آتی حمایت خواهد کرد، افزود: بایدن محتمل‌ترین گزینه برای پیروزی در انتخابات آینده است.

حدود ۲ ماه به انتخابات میان‌دوره‌ای در آمریکا باقیمانده است، انتخاباتی که در آن تکلیف همه صندلی‌های مجلس نمایندگان و ۳۵ سناتور مشخص می‌شود. با توجه به این‌که هنوز ۲ سال تا پایان دوره اول دولت دموکرات جو بایدن باقیمانده، انتخابات آتی آثار مهمی در سیاست آمریکا دارد.

بایدن با کاهش محبوبیت بسیار شدیدی در نظرسنجی‌های صورت گرفته در افکار عمومی ایالات متحده روبرو بوده و دونالد ترامپ نیز از طرف دیگر با اتهام انتقال اسناد محرمانه کاخ سفید به اقامتگاه شخصی خود مواجه است.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی