تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

ریچارد نفیو: توئیت ترامپ یک اقدام تنفربرانگیز است

در ادامه واکنش‌ها به توئیت سخیف ترامپ در انتشار پیامی در ارتباط با تحریم‌ها علیه کشورمان یک مقام پیشین وزارت امورخارجه آمریکا ای ناقدام رئیس‌جمهور کشورش را مشمئزکننده و تنفربرانگیز توصیف کرد.

کد خبر: ۱۳۶۴۸
۱۱:۴۹ - ۱۲ آبان ۱۳۹۷

دیدارنیوز - ریچارد نفیو، کارشناس پیشین وزارت امورخارجه آمریکا در امور تحریم‌ها و عدم اشاعه هسته‌ای که عضوی از تیم مذاکره کننده آمریکا در مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه موسوم به 1+5 بوده است به توئیت اخیر دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا واکنش نشان داد.

ترامپ جمعه شب پس از نشست مطبوعاتی وزیر امور خارجه و وزیر خزانه‌داری آمریکا در ارتباط با بازگشت تحریم‌ها علیه ایران در اقدامی کودکانه، عکسی را در صفحه توئیتر خود منتشر کرد که روی آن نوشته بود: "تحریم‌ها می‌آیند، 5 نوامبر".

وی در این پیام خود از پوستر سریال بازی تاج و تخت استفاده کرده است که روی آن نوشته شده: زمستان می‌آید.

ریچارد نفیو که در دوران ریاست جمهوری اوباما به معمار تحریم‌های ایران مشهور بود، در صفحه توئیتر خود نوشت: این حقیقتا مشمئزکننده است. من مدت زیادی مسئول مستقیم تحریم‌های آمریکا علیه ایران بودم. من از طراحی و اجرای آنها راضی بودم اما لذت نبردم. انجام چنین کاری رقت‌آور است و هزینه‌های انسانی واقعی خواهد داشت. لطفا آن را جدی بگیرید.

همچنین شبکه اچ‌بی‌او صاحب امتیاز سریال پربیننده تاج و تخت در بیانیه‌ای به انتقاد از اقدام ترامپ پرداخت و تصریح کرد: ما از این پیام مطلع نبودیم و ترجیح می‌دهیم که علامت تجاری ما برای  اهداف سیاسی مورد سوءاستفاده قرار نگیرد.

دولت آمریکا روز جمعه اعلام کرد که 700 فرد و نهاد را به لیست سیاه تحریم‌ها علیه ایران اضافه خواهد کرد و قصد دارد دنیا را برای قطع ارتباط شبکه جهانی سوئیفت با ایران تحت فشار قرار دهد.

این تحریم‌های آمریکا بخش‌های کشتیرانی، مالی و انرژی ایران را هدف قرار می‌دهند و دومین بسته تحریم‌هایی هستند که بعد از خروج آمریکا از برجام باز می‌گردند.

اتحادیه اروپا، فرانسه، آلمان و بریتانیا نیز با صدور یک بیانیه مشترک از بازگشت تحریم‌های آمریکا علیه ایران «عمیقا» ابراز تاسف کردند.

در این بیانیه همچنین آمده است که این کشورها و اتحادیه اروپا از شرکت‌هایی که تبادلات تجاری قانونی با ایران دارند حمایت می‌کنند.

در بخش دیگری از این بیانیه هدف اتحادیه اروپا حمایت از فعالان اقتصادی عنوان شده که تحت قوانین و مقررات اروپا و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد با ایران تجارت می‌کنند.

این بیانیه را فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، ژان ایو لودریان، هایکو ماس و جرمی هانت وزیران امورخارجه فرانسه، آلمان و انگلیس امضا کرده‌اند.

دیگر طرف‌های برجام آن را بنیان اصلی منع گسترش سلاح هسته‌ای و نتیجه دیپلماسی چندجانبه خواندند که برای حفظ امنیت اروپا، منطقه و جهان ضروری است.

وزیران امورخارجه اروپایی همچنین بر تعهد خود برای همکاری و به‌ویژه حفظ راه‌های ارتباط مالی با ایران و تضمین ادامه صادرات نفت و گاز ایران تاکید کردند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان