تیتر امروز

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...

واکنش شدید جو بایدن به توهین کاخ سفید به مک‌کین

یک دستیار کاخ سفید در واکنش به مخالفت سناتور جان مک‌کین با کاندیدای دونالد ترامپ برای تصدی مدیریت سازمان سیا بیماری او را به تمسخر گرفته و گفته که مک‌کین "مردنی" است؛ اقدامی که واکنش شدید جو بایدن، معاون رئیس‌جمهور سابق آمریکا را در پی داشته است.

کد خبر: ۱۳۶۳
۱۳:۲۸ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷

دیدارنیوز - یک دستیار کاخ سفید به نام کلی سدلر، اخیرا در پاسخ به مخالفت جان مک‌کین، سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی با کاندیداتوری جینا هاسپل برای تصدی مدیریت سازمان سیا، گفته است: او (مک‌کین) به هر حال مردنی است.

این در حالی است که یک مقام کاخ سفید در واکنش به این اظهارنظر سدلر گفت: سدلر قصد گفتن جوکی را داشته که در نهایت یک جوک بی‌مزه از آب درآمد.

مک‌کین که سال گذشته میلادی خبر ابتلایش به سرطان مغز منتشر شد، روز چهارشنبه در بیانیه‌ای از سناتورهای آمریکایی خواست با انتصاب جینا هاسپل به عنوان مدیر جدید سیا مخالفت کنند.

مقام کاخ سفید در واکنش به اظهارات سدلر گفت: ما به سناتور جان مک‌کین و خدماتش به کشورمان احترام می‌گذاریم و برای او و خانواده‌اش در این زمان دشوار دعا می‌کنیم.

در عین حال جو بایدن، معاون رئیس‌جمهور سابق آمریکا که در سال ۲۰۱۵ پسرش را به خاطر همان بیماری سرطانی که مک‌کین به آن مبتلا شده از دست داد، واکنش شدیدی به این اظهارنظر نشان داد.

او در بیانیه‌ای گفت: وقتی در این دولت نزاکت در این سطح پایین می‌آید این باعث نگرانی مردم می‌شود.

بایدن در این بیانیه گفت: جان مک‌کین یک "قهرمان واقعی و یک مرد شجاع" است که فداکاری‌هایش برای این کشور بی اندازه است. او حالا که برای زنده ماندن می‌جنگد شایسته رفتاری بسیار بهتر است.

او گفت: با توجه به بی احترامی کاخ سفید به جان مک‌کین و دیگران این کارمند کاخ سفید نیز نمی‌تواند از این رویه استثنا باشد بلکه خودش نیز نمونه‌ای از آن است.

این در حالی است که یک منبع خبری به سی‌ان‌ان گفت که بعد از این مناقشه سدلر با دختر جان مک‌کین تماس گرفته و از این بابت عذرخواهی کرده اما مشخص نیست که پاسخ دختر مک‌کین به او چه بوده است.
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر