تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

ممنوعیت استفاده از شلنگ آب در لندن

شرکت تایمز واتر که بزرگترین شرکت آب و فاضلاب انگلیس است، استفاده از شلنگ آب در لندن و حومه آن را به دلیل ادامه هوای خشک، از ۲۴ اوت ممنوع اعلام کرد.

کد خبر: ۱۳۵۷۱۵
۱۵:۱۱ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۱

ممنوعیت استفاده از شلنگ آب در لندن

دیدارنیوز ـ انگلیس پس از این که خشک‌ترین ژوییه را در ۹۰ سال گذشته پشت سر گذاشت، روز جمعه رسما خشکسالی در مناطقی از این کشور را اعلام کرد.

شرکت تایمز واتر در بیانیه‌ای در وب سایت خود اعلام کرد با پیش بینی بارندگی اندک در ماه‌های آینده، ما باید اقدامات بعدی را در برنامه خشکسالی، دنبال کنیم. اقداماتی که اکنون انجام می‌دهیم، به حفظ تامین آب در تابستان آینده و به محیط زیست کمک خواهد کرد.

بر اساس گزارش رویترز، شرکت تایمز واتر جدیدترین شرکتی در انگلیس است که چنین ممنوعیتی را اعلام می‌کند. تحت این ممنوعیت، مشتریان حق ندارند از شلنگ برای آبیاری باغچه خود یا شست و شوی خودرو یا پر کردن استخر استفاده کنند. این ممنوعیت، پس از انتشار گزارش‌هایی از خشک شدن سرچشمه رودخانه تایمز در جریان خشکسالی، اعلام شد و شامل ۱۵ میلیون مشتری می‌شود.

منبع: ایسنا
برچسب ها: بحران آب
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی