تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

اتحادیه اروپا نگران وضعیت «زنان» و «دختران» در افغانستان

جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با ابراز نگرانی نسبت به وضعیت «زنان» و «دختران» در افغانستان اعلام کرد که هرگونه کمک بشردوستانه به افغانستان مشروط به پایبندی طالبان به اصول اولیه حقوق بشر از جمله «حقوق زنان و دختران، کودکان و اقلیت‌ها» است.

کد خبر: ۱۳۵۴۹۶
۱۷:۳۰ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۱

اتحادیه اروپا نگران وضعیت «زنان» و «دختران» در افغانستان

دیدارنیوز: اتحادیه اروپا روز یکشنبه اعلام کرد که «به طور خاص» نگران وضعیت زنان و دختران در افغانستان است.

نیرو‌های طالبان روز شنبه برای متفرق کردن زنان تظاهرکننده در کابل مجبور به شلیک تیرهوایی شدند. این تظاهرات در آستانه اولین سالگرد سقوط کابل به دست طالبان برگزار شد.

جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت که زنان افغانستان «به طور سازمان‌یافته» شاهد از دست رفتن آزادی‌ها، حقوق و دسترسی‌شان به خدماتی اساسی مانند آموزش هستند.

وی در ادامه بیانیه خود تاکید کرده است که از نظر اتحادیه اروپا افغانستان باید به معاهدات بین‌المللی امضاء شده از سوی این کشور پایبند باشد. به گفته مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا هرگونه کمک بشردوستانه به افغانستان مشروط به پایبندی طالبان به اصول اولیه حقوق بشر از جمله «حقوق زنان و دختران، کودکان و اقلیت‌ها» است.

جوزپ بورل همچنین افزود که افغانستان نباید به «تهدیدی» برای امنیت یک کشور دیگر تبدیل شود. این در حالی است که ایمن الظواهری، رهبر گروه القاعده دو هفته پیش در حمله پهپادی آمریکا به ساختمانی در کابل کشته شد. واشنگتن در همین راستا طالبان را به نقض توافق دوحه متهم کرده است.

طالبان طی یک سال گذشته محدودیت‌های زیادی را برای زنان و دختران افغانستان ایجاد کرده است. با وجود گذشت یک سال از به قدرت رسیدن طالبان در افغانستان هیچ کدام از کشور‌های جهان حاکمیت این گروه بر افغانستان را به رسمیت نشناخته است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی