تیتر امروز

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
دستور معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیط زیست

از بانوان «ولایی» و «انقلابی» استفاده کنید!

علی سلاجقه، معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیط زیست از معاونان و مدیران ارشد این سازمان خواست نسبت به استفاده حداکثری از بانوان ولایی و انقلابی متخصص اقدام کنند.

کد خبر: ۱۳۵۱۷۲
۱۲:۳۵ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۱

از بانوان «ولایی» و «انقلابی» استفاده کنید!

دیدارنیوز: معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیط زیست با صدور بخشنامه‌ای، از معاونان و مدیران ارشد این سازمان خواست نسبت به استفاده حداکثری از بانوان ولایی، مدیر و متخصص اقدام کنند.

به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، علی سلاجقه در بخشنامه‌ای خطاب به معاونان، مدیران کل مستقل ستادی و مدیران کل استان‌های سازمان حفاظت محیط زیست آورده آورده است: «توسعه آینده کشور در گرو بهره‌گیری درست و منطقی از توانایی‌ها و استعداد نیروی انسانی است.

دراین راستا زنان مومنه متصف به اخلاق نیکوی اسلامی و مجهز به قوه دانش و مهارت که قدرت بهم پیوستن و ایجاد پیوند بین اندیشه و کار را دارند، ظرفیت ارزشمند برای نقش‌آفرینی در توسعه همه جانبه کشور و آینده روشن هستند؛ لذا راهبرد دولت انقلابی و مردمی سیزدهم به منظور ایجاد فرصت برابر و استفاده حداکثری از توان و همه ظرفیت جامعه برای تقویت قوه پیشران توسعه، استفاده از بانوان ولایی، انقلابی، متعهد و متخصص در سطوح مختلف مدیریتی است.

از این‌رو انتظار دارد تمامی مدیران ستادی و استانی با بررسی و کشف استعداد‌ها نسبت به استفاده حداکثری از بانوان ولایی- مدیر و متخصص اقدام کنند.»

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد