تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
رئیس گروه مدیریت بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان وزارت بهداشت خبر داد

عدم شناسایی مورد قطعی «آبله میمون» در ایران

«بهزاد امیری»، رئیس گروه مدیریت بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان وزارت بهداشت، اعلام کرد که مورد قطعی «آبله میمون» در ایران هنوز شناسایی نشده است.

کد خبر: ۱۳۵۰۲۴
۰۹:۰۰ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۱

عدم شناسایی مورد قطعی «آبله میمون» در ایران

دیدارنیوز: رئیس گروه مدیریت بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان وزارت بهداشت با اشاره به عدم شناسایی مورد قطعی ابتلا به آبله میمون در کشور، آخرین اقدامات مرتبط با پیشگیری از این بیماری را تشریح کرد.

«بهزاد امیری»، رئیس گروه مدیریت بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با اشاره به اعلام وضعیت اضطراری بهداشتی بین‌المللی برای بیماری آبله میمونی از سوی رئیس سازمان جهانی بهداشت، در رابطه با واکسن این بیماری اظهار کرد: صرف نظر از امکان تهیه و عرضه واکسن، طبق توصیه سازمان جهانی بهداشت، بر اساس ارزیابی منافع و معایب، در حال حاضر واکسیناسیون عمومی و گسترده برعلیه بیماری آبله میمونی ضرورتی ندارد و توصیه نمی‌شود.

وی افزود: بیماری آبله میمون را می‌توان با اقدامات بهداشت عمومی از جمله شناسایی و تشخیص زودهنگام موارد بیماری، ردیابی تماس، ایزولاسیون و قرنطینه، مراقبت و درمان بیماران کنترل کرد.

امیری بیان کرد: طبق نظر سازمان بهداشت جهانی، واکسیناسیون پیش از تماس صرفا برای کارکنان بهداشتی ـ درمانی که در معرض خطر بالای تماس و ابتلا قرار دارند، مانند پرسنل آزمایشگاهی که با ویروس‌های ارتوپکس کار می‌کنند و آزمایش‌های تشخیصی برای آبله میمونی انجام می‌دهند و همچنین اعضای تیم پاسخ به طغیان بیماری توصیه می‌شود.

وی تأکید کرد: در کمیته کشوری ما هم این موضوع مورد تأکید قرار گرفته که اگر مورد نیازی وجود داشت اقدامات لازم جهت خریداری و تهیه واکسن آبله میمونی به صورت محدود به عمل آید.

این مقام مسئول وزارت بهداشت یادآور شد: تا امروز هیچ مورد قطعی ابتلا به بیماری آبله میمون در کشور شناسایی نشده است.

وی همچنین در رابطه با اقدامات وزارت بهداشت در راهپیمایی اربعین نیز گفت: طبق توصیه سازمان جهانی بهداشت برای کشور‌هایی مانند ایران که موارد قطعی بیماری آبله میمونی شناسایی نشده، آموزش و اطلاع رسانی به منظور پیشگیری و تقویت همکاری‌های بین بخشی و ارتقای نظام مراقبت در مبادی ورودی مرزی مورد تاکید قرار گرفته است.

وی افزود: در مبادی ورودی رسمی مرز‌های کشور پایگاه مراقبت بهداشت مرزی داریم که در آن‌ها کارشناسان بهداشت حضور دارند که آموزش‌های لازم را دیده‌اند. این کارشناسان ضمن آموزش و اطلاع رسانی به مسافرین و زائرین، افراد مشکوک به آبله میمونی را شناسایی کرده و اگر مورد محتمل بود، نمونه‌گیری برای بررسی آزمایشگاهی انجام می‌دهند و اقدامات مراقبتی لازم را در این خصوص به عمل می‌آورند.

امیری بیان کرد: تا قبل از طغیان بیماری در سال میلادی جاری (۲۰۲۲)، تقریباً تمام موارد آبله میمونی در افراد خارج از آفریقا با سفر‌های بین‌المللی به کشور‌هایی که این بیماری معمولاً در آن‌ها رخ می‌دهد یا از طریق حیوانات وارداتی، مرتبط بوده است. شناسایی موارد تایید شده آبله میمونی بدون ارتباط مستقیم سفر به یک منطقه بومی، غیر معمول است. اولین موارد در این طغیان در اواسط ماه می ۲۰۲۲ در انگلستان شناسایی شد. هنوز علت اصلی گسترش آبله میمونی مشخص نشده است. داده‌های اولیه توالی ژنومی ویروس‌های ناشی از شیوع جهانی آبله میمونی در کشور‌های غیرآندمیک نشان می‌دهد که جهش‌های بیش از حد انتظار در ژنوم DNA وجود دارد و این نگرانی‌ها را افزایش می‌دهد که ویروس در گردش در حال افزایش سازگاری انسانی برای سرایت‌پذیری و انتقال بیشتر است.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان