تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

داعش، مسئول انفجار کابل و جان باختن عزاداران شیعه

پس از انفجار در کابل و کشته شدن دست کم ۳ عزادار شیعه، گروه تروریستی داعش با انتشار بیانیه‌ای مسئولیت این انفجار مرگبار را بر عهده گرفت. مقامات طالبان پیش‌تر اعلام کرده بودند که تدابیر ویژه‌ای برای تامین امنیت مناطق شیعه نشین در ایام محرم در نظر گرفته‌اند.

کد خبر: ۱۳۵۰۱۹
۰۸:۱۰ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۱

داعش، مسئول انفجار کابل و جان باختن ۳ عزادار شیعه

دیدارنیوز: انفجار بمب در یکی دیگر از محله‌های شیعه نشین کابل، پایتخت افغانستان دست کم ۳ کشته و چندین زخمی به جا گذاشت.

گروه موسوم به خلافت اسلامی، داعش ساعاتی پس از وقوع این انفجار که عصر روز شنبه در محله پل‌سوخته در پایتخت افغانستان روی داد با انتشار بیانیه‌ای مسئولیت آن را بر عهده گرفت.

این دومین انفجار مرگبار در پایتخت افغانستان طی دو روز متوالی است که جامعه شیعیان را در ایام عزاداری محرم هدف قرار می‌دهد.

داعش در حالی مسئولیت هر دو انفجار را بر عهده گرفته است که مقامات طالبان پیش‌تر اعلام کرده بود که تدابیر ویژه‌ای برای تامین امنیت مناطق شیعه نشین در ایام محرم در نظر گرفته است.

در انفجار روز جمعه که در غرب کابل صورت گرفت نیز دست کم ۱۰ تن از شیعیان عزادار کشته و نزدیک به بیست نفر زخمی شده بودند.

شاخه خراسان داعش که در افغانستان فعال است از زمان به دست گرفتن قدرت در کابل توسط طالبان در ماه اوت گذشته بار‌ها مسئولیت حمله به مساجد و محله‌های اقلیت شیعه نشین را بر عهده گرفته است.

یک مقام طالبان پیش از این ضمن تایید وقوع انفجار در یک محله شیعه‌نشین در پایتخت افغانستان شمار کشته‌شدگان را ۲ نفر اعلام کرده و یاد آور شده بود که در این حمله ۲۲ نفر دیگر نیز زخمی شده‌اند.

این در حالیست که فرمانده حوزه ششم امنیتی شهر کابل به رسانه‌های محلی این کشور گفته است که سه نفر در انفجار عصر روز شنبه در محله «پل سوخته» کابل جان باخته و هفت تن دیگر زخمی شده‌اند.

به گفته این فرمانده امنیتی در پایتخت افغانستان مهاجمان مواد انفجاری را در یک گلدان کنار جاده جاسازی کرده بودند.

رویترز در گزارشی با اشاره به حملات و انفجار‌های اخیر که در آستانه روز عاشورا در کابل صورت می‌گیرد، اعلام کرد که روز چهارشنبه گذشته نیز در جریان درگیری مسلحانه بین نظامیان طالبان و افراد مسلح عضو گروه داعش، پنج نفر از جمله دو جنگجوی طالبان را در پایتخت افغانستان کشته شدند.

سازمان ملل متحد پیش‌تر ضمن محکوم‌کردن حمله به غیرنظامیان یادآور شدخ بود که طالبان مسئولیت تامین امنیت شهروندان در افغانستان را دارند و باید عاملان این حوادث را محاکمه کنند.

ریچارد بنت؛ گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد در امور افغانستان نیز بامداد روز شنبه با انتشار توییتی از مقامات طالبان درخواست کرده بود که عاملان حمله انفجاری روز جمعه در غرب کابل را دستگیر و محاکمه کنند.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر