تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

گزارش مرکز آمار؛ شکست «دولت» در کنترل قیمت‌ها!

مرکز آمار ایران، ساعاتی پیش متوسط قیمت کالا‌های خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور در تیر ماه گذشته را منتشر کرد که به روشنی حکایت از کوچک‌شدن سفره‌های مردم و شکست دولت در کنترل قیمت‌ها دارد. شهرنشینان ایرانی مهم‌ترین اقلام خوراکی خود اعم از محصولات پروتئینی، روغن‌ها، لبنیات و میوه‌های تازه را حداقل دو برابر گران‌تر از تیر ماه ۱۴۰۰ خریده‌اند.

کد خبر: ۱۳۴۸۲۴
۰۸:۲۹ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۱

گزارش مرکز آمار؛ شکست دولت در کنترل قیمت‌ها!

دیدارنیوز: مرکز آمار اعلام کرده در سبدی از ۵۳ قلم کالای خوراکی در مناطق شهری، ۶۴ درصد کالا‌ها با تورمی بیش از نرخ تورم نقطه‌ای که نزدیک به ۵۳ درصد است، داشته‌اند.

به نظر می‌رسد سخنان دولتمردان سیزدهم و به‌ویژه چهره‌های اقتصادی‌اش درباره بهبود شاخص‌ها و عملکرد اقتصاد ملی، توصیفی برای جغرافیایی خارج از حدود مرز‌های ایران است.

به نقل از عصرایران، مرکز آمار ایران، ساعاتی پیش متوسط قیمت کالا‌های خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور در تیر ماه گذشته را منتشر کرد که به روشنی حکایت از کوچک‌شدن سفره‌های مردم و شکست دولت در کنترل قیمت‌ها دارد.

بر پایه این گزارش، شهرنشینان ایرانی مهم‌ترین اقلام خوراکی خود اعم از محصولات پروتئینی، روغن‌ها، لبنیات و میوه‌های تازه را حداقل دو برابر گران‌تر از تیر ماه ۱۴۰۰ خریده‌اند.

مرکز آمار اعلام کرده در سبدی از ۵۳ قلم کالای خوراکی در مناطق شهری، ۶۴ درصد کالا‌ها با تورمی بیش از نرخ تورم نقطه‌ای که نزدیک به ۵۳ درصد است، داشته‌اند.

شهرنشینان ایرانی در ماه اول تابستان امسال، تورم ۳۲۷ درصد روغن مایع، تورم ۲۸۵ درصدی روغن نباتی جامد، تورم ۱۸۸ درصدی برنج درجه ایرانی، تورم ۱۷۳ درصدی سیب زمینی، تورم ۱۶۶ درصدی ماکارونی، تورم بیش از ۱۳۰ درصدی پنیر و ماست و رب، تورم ۱۱۷ درصدی کره و تورم ۱۰۳ درصدی مرغ را تجربه کرده‌اند. به این معنا، تقریبا همه اقلام خوراکی پرمصرف بیش از دو برابر رشد قیمت داشته‌اند.

طبق بررسی‌های مرکز آمار، مرغ ماشینی فقط در یک‌ماه ۲۶ درصد گران‌تر شده و از این لحاظ رکورددار رشد قیمت ماهانه سبد اقلام خوراکی شهرنشینان ایرانی بوده است.

اعداد و ارقام تکان‌دهنده مرکز آمار از رشد متوسط قیمت‌ها و تورم عمومی، وضعیت اجاره‌بها و رشد قیمت مسکن، پیشی گرفتن تورم روستایی از شهری، رشد قیمت اقلام خوراکی، رسیدن سهم اجاره مسکن به نزدیک ۷۰ درصد هزینه‌های خانوار‌های کم‌درآمد کشور و… در یک کلام از افت شدید کیفیت زندگی در ایران خبر می‌دهند.

در این شرایط به نظر می‌رسد سخنان دولتمردان سیزدهم و به‌ویژه چهره‌های اقتصادی‌اش درباره بهبود شاخص‌ها و عملکرد اقتصاد ملی، توصیفی برای یک جغرافیای خارج از حدود مرز‌های ایران است.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان