تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

سیل در عربستان؛ در خانه «نماز» بخوانید

چندین شهر عربستان سعودی از جمله «دمام» و «ریاض» پایتخت این کشور شاهد بارش باران سیل آسا همراه با تگرگ و وزش باد بسیار شدید بود که خسارات مالی شدیدی به بار آورد. در ویدیوهای منتشر شده، از بلندگو‌های مساجد مناطق مختلف عربستان فریاد می‌زدند نمازگزاران، نماز خود را در خانه‌های خود بخوانند.

کد خبر: ۱۳۴۷۴۹
۱۱:۰۰ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۱

سیل در عربستان؛ در خانه «نماز» بخوانید

دیدارنیوز: منابع مختلف از وقوع سیل در مناطق مختلف عربستان سعودی خبر دادند.

در رسانه‌های اجتماعی، ویدئو‌هایی منتشر شد که از بلندگو‌های مساجد مناطق مختلف عربستان فریاد می‌زدند نمازگزاران، نماز خود را در خانه‌های خود بخوانند.

این درحالی است که مقامات سعودی نسبت به وقوع سیل به دنبال باران‌های سیل‌آسا در تعدادی از مناطق کشور هشدار دادند و از مردم خواستند تا اقدامات لازم و پیشگیرانه را انجام دهند.

سازمان امداد و نجات عربستان سعودی اعلام کرد که بارش باران‌های سیل آسا تا چهارشنبه ادامه خواهد داشت.

بر اساس گزارش این سازمان، بارش باران متوسط و سیل‌آسا همراه با وزش باد در برخی مناطق از جمله «عسیر»، «نجران»، «جزان» و «الباحه» فعال خواهد بود.

این سازمان تاکید کرد: پیش بینی می‌شود که مناطق «ریاض»، «الشرقیه»، «قصیم» و «حائل» شاهد بارش باران خفیف تا متوسط باشد؛ چراکه بارش باران و طوفان‌های موسمی در این مناطق شدیدتر خواهد بود.

عربستان و برخی کشور‌های خلیج فارس از جمله بحرین شاهد باران‌های شدید سیل‌آسا و بی سابقه‌ای در ماه‌های گرم تابستان بوده‌اند.

مرکز ملی هواشناسی عربستان نسبت به احتمال بارش‌های متوسط تا شدید در این استان هشدار داده بود.

بارش‌های بی‌سابقه و سیل آسا چند کشور عرب حوزه خلیج فارس را غافل گیر کرد؛ قطر، امارات، عربستان، کویت، عمان و بحرین، در روز‌های گذشته شاهد بارش شدید باران بودند که باعث جاری شدن سیل در برخی مناطق و شهر‌ها در این کشور‌ها شد.

امارات نیز به ویژه فجیره، شارجه و راس الخیمه شاهد بارش‌های شدید بود که منجر به وقوع سیل در برخی مناطق شد. بارش شدید باران و جاری شدن سیل در شرق امارات متحده عربی خسارت‌هایی برجای گذاشت و صدای آژیر خطر در چندین منطقه این کشور به صدا درآمد.

کشور‌های حوزه خلیج فارس به طور معمول شاهد بارندگی هستند، اما فراوانی آن‌ها در طول فصل تابستان قابل توجه است. مشخص نیست که این موج کنونی بارش‌ها که موجب نوسانات آب و هوایی در بسیاری از کشور‌های جهان از جمله اروپا شده با تغییرات اقلیمی جهانی مرتبط است یا خیر.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی