تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

رقابت کم‌توانان جسمی در حوزه «موسیقی» و «خوشنویسی»

جشنواره هنری «آوای مهر» در جهت حمایت از افراد دارای معلولیت در سه بخش برگزار می‌شود.

کد خبر: ۱۳۴۲۴۷
۱۴:۴۳ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۱

رقابت کم‌توانان جسمی در حوزه موسیقی و خوشنویسی

دیدارنیوز ـ سمانه زمانی ـ رئیس جشنواره و مدیرکل بهزیستی استان تهران ـ درباره این جشنواره گفت: آیین افتتاحیه جشنواره آوای مهر روز چهارشنبه مورخ پنجم مردادماه از ساعت ۱۹ تا ۲۰:۳۰ در خانه موزه دکتر معین و استاد امیرجاهد برگزار می‌شود و از سخنران‌های این برنامه دکتر علی‌محمد قادری (معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور) و چهره‌های دیگر سیاسی، فرهنگی و هنری خواهند بود.

وی افزود: جشنواره ویژه افراد دارای معلولیت است و در سه بخش «موسیقی»، «ادبیات» و «خوشنویسی» برگزار می‌شود و علاقمندان می‌توانند روز بعد از برگزاری آیین افتتاحیه جشنواره، یعنی از تاریخ ۶ مرداد به بعد، آثار خود را به دبیرخانه جشنواره به آدرس خیابان پیروزی، چهارصد دستگاه، انتهای خیابان بایزید بسطامی، خانه‌موزۀ دکتر معین و استاد امیرجاهد ارسال نمایند.

زمانی درباره‌ی ارسال آثار گفت: علاقمندان می‌توانند آثار خود را تا پایان آبان‌ماه، روی سی‌دی کپی کرده و پس از تکمیل فرم درخواستی ارسال کنند و همچنین این امکان فراهم شده تا از طریق واتس‌اَپ و تلگرام فرم مربوطه و آثار خود را برای دبیرخانه ارسال کنند. اعلام نتایج و بررسی آثار در آذرماه انجام و اطلاع‌رسانی خواهد شد.

رییس جشنواره در مورد اجرا‌ها و مراسم اختتامیه خاطرنشان کرد: اجرا‌های صحنه‌ای پیش‌بینی می‌شود در دی‌ماه برگزار شود و در نهایت اجرای صحنه‌ایِ برگزیدگان جشنواره را خواهیم داشت. مراسم اختتامیه و اعلام برگزیدگان نهایی نیز پیش بینی می‌شود در بهمن‌ماه مراسم برگزار شود.

زمانی درباره شرایط سنی شرکت‌کنندگان گفت: رده سنی شرکت‌کنندگان از این قرار است که ۵ تا ۱۱ سال گروه الف، ۱۲ تا ۱۸ سال گروه ب، ۱۹ تا ۳۵ سال گروه ج، و ۳۶ سال به بالا نیز رده سنی د، که با توجه به نوع معلولیت از یکدیگر تفکیک خواهند شد.

وی در پایان درباره‌ی جزییات بخش‌های جشنواره توضیح داد: بخش موسیقی در قالب تک‌خوانی، دونوازی، و گروه‌نوازی برگزار خواهد شد. عزیزان می‌بایست قطعه‌ای را حداقل ۳ دقیقه و حداکثر ۵ دقیقه ضبط کنند. بخش شعر و ادبیات، شامل شعر نو، کلاسیک، و قطعه ادبی می‌شود و موضوع نیز آزاد خواهد بود. بخش خوشنویسی نیز در سه بخش قلم نی، تحریر، و نقاشی‌خط برگزار خواهد شد و موضوع نیز آزاد خواهد بود و هر شرکت‌کننده مجاز است یک اثر در اندازه ۵۰ در ۷۰ و یا در قطع آ۳ بدون قاب یا پاسپارتو به دبیرخانه ارسال کند.

این جشنواره از سوی اداره‌کل بهزیستی استان تهران و با مشارکت خانه موسیقی ایران، شهرداری تهران، خانه‌موزه دکتر معین و استاد امیرجاهد و دیگر نهاد‌ها برگزار خواهد شد.

 

رقابت کم‌توانان جسمی در حوزه موسیقی و خوشنویسی

منبع: ایسنا
برچسب ها: خوشنویسی
ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها