تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

مکارم شیرازی: آمریکا از گزینه تحریم هم به نتیجه نمی‌رسد

یک مرجع تقلید گفت: آمریکا از تهدید نظامی طرفی نبست و با تحریم نیز به نتیجه‌ای نمی‌رسد و شکست خواهد خورد.

کد خبر: ۱۳۳۹۸
۰۸:۴۹ - ۰۷ آبان ۱۳۹۷

دیدارنیوز - آیت الله مکارم شیرازی در دیدار شماری از مسئولان ستاد کل نیروهای مسلح، بر لزوم حفظ آمادگی همه جانبه کشور تاکید کرد و ادامه داد: با توجه به دشمنانی که نظام ما در داخل و خارج دارد، باید روز به روز آمادگی خود را چه به لحاظ نظامی و دفاعی و چه به لحاظ علمی، فرهنگی و اقتصادی ارتقا دهیم.

وی با بیان این که دشمنان برای ضربه زدن به این نظام و ملت، همه توان خود را به کار گرفته اند، عنوان کرد: دشمنان ما در سابق مدام دم از گزینه‌های روی میز می‌زدند و از گزینه نظامی سخن به میان می‌آوردند، اما امروز کلمه‌ای از گزینه نظامی نمی‌گویند چرا که اولا توانمندی‌های ما را می‌دانند و ثانیا این گزینه خریداری ندارد.

این مرجع تقلید تاکید کرد: دشمنان بدانند اگر به فکر تهاجم نظامی باشند ضربه سختی از جمهوری اسلامی ایران دریافت می‌کنند.

آیت‌الله مکارم شیرازی روی آوردن دشمنان بویژه آمریکا به گزینه تحریم را به دلیل ناامیدی از گزینه نظامی ارزیابی و تصریح کرد: به عقیده ما آمریکا در این عرصه نیز شکست خواهد خورد و از تحریم طرفی نخواهد بست.

وی تحریم را حربه افراد ضعیف و ناتوان دانست و عنوان کرد: تحریم در فضای بین‌الملل نیز برای آمریکا منفوریت ایجاد می‌کند و روزی معلوم خواهد شد که این تحریم ها چقدر به زیان خودشان بوده است؛ از سویی دیگر تحریم ایران برای خود غربی‌ها و شرکت هایشان نیز خسارت آفرین است.

آیت الله مکارم شیرازی با اشاره به ارتباط مقوله امنیت و دفاع با مساله مهم مهدویت، به آیه شریفه «وَلَقَدْ کَتَبْنَا فِی الزَّبُورِ مِنْ بَعْدِ الذِّکْرِ أَنَّ الْأَرْضَ یَرِثُهَا عِبَادِیَ الصَّالِحُونَ» استناد کرد و گفت: بر اساس این آیه شریفه، صالحان متصدی امور خواهند بود؛ صلاحیت تنها مربوط به تقوا نیست، بلکه جمیع جهات مد نظر است، برنامه های دفاعی زمینه ساز عبادی الصالحون است و تحقق عبادی الصالحون نیز زمینه سازی برای ظهور منجی عالم بشریت است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر