تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

آغاز فروش محصولات سایپا بدون قرعه‌کشی

با خارج شدن تمامی خودرو‌های گروه سایپا از طرح قرعه کشی، فروش فوق العاده و پیش فروش خودروی شاهین از امروز بدون قرعه کشی آغاز شد. در طرح فروش فوق العاده، خودروی شاهین مبلغ ۳۴۴ میلیون و ۵۸۰ هزار تومان در نظر گرفته‌ شده است.

کد خبر: ۱۳۳۸۱۲
۱۱:۵۱ - ۲۷ تير ۱۴۰۱

آغاز فروش محصولات سایپا بدون قرعه‌کشی

دیدارنیوز: با موافقت وزارت صمت با خارج کردن تمامی خودرو‌های گروه سایپا از طرح قرعه کشی، فروش فوق العاده و پیش فروش خودروی شاهین از امروز بدون قرعه کشی آغاز شد.

با توجه به افزایش تیراژ تولید محصولات گروه سایپا و جمع آوری خودرو‌های ناقص و کاهش شدید تعهدات گروه سایپا، از ۲۵ تیرماه ثبت نام متقاضیان در سامانه یکپارچه فروش خودرو، بدون قرعه کشی انجام می‌شود.

سایپا نیز در جشنواره فروش محصولات خود به مناسبت عید سعید غدیرخم که از ۲۵ تیر آغاز شده‌ است، طرح فروش فوق‌العاده و پیش فروش خودروی شاهین را بدون برگزاری فرایند قرعه کشی تا تکمیل ظرفیت عرضه می‌کند.

در این طرح فروش، متقاضیانی که طی ۴۸ ماه گذشته از شرکت‌های خودروساز خودرو خریداری کردند یا پلاک فعال انتظامی دارند می‌توانند با مراجعه با سامانه یکپارچه تخصیص خودرو به آدرس http://sale.iranecar.com و انتخاب گزینه (طرح‌های خارج از قرعه کشی) خودروی شاهین را ثبت نام کنند.

در طرح فروش فوق العاده، خودروی شاهین مبلغ ۳۴۴ میلیون و ۵۸۰ هزار تومان در نظر گرفته‌شده است.

در طرح پیش فروش خودروی شاهین هم متقاضیان خرید این خودرو باید ۱۷۲ میلیون و ۲۹۰ هزار تومان پیش پرداخت و هفته چهارم آبان ۱۴۰۱ محصول را دریافت کنند.

فروش محصولات سایپا بدون قرعه کشی
غلامرضا دفتری، مشاور مدیرعامل در حوزه فروش و خدمات پس از فروش گروه خودروسازی سایپا در این باره گفت: وزارت صمت با خارج کردن تمامی خودرو‌های این گروه خودروساز از طرح قرعه کشی موافقت کرده؛ لذا از ۲۵ تیر ثبت نام متقاضیان در سامانه یکپارچه فروش خودرو، بدون قرعه کشی انجام می‌شود. برای نمایشگاه‌های بعدی جهت عرضه خودرو در آن به منظور ایجاد شرایط فروش برنامه ریزی خواهیم داشت.

مشاور مدیرعامل در حوزه فروش و خدمات پس از فروش گروه سایپا می‌گوید: شاهین خودرو استراتژیک گروه سایپا است. برنامه‌های ویژه‌ای برای ارائه خدمات پس از فروش این خودرو در نظر قرار گرفته‌شده‌است.

او گفت: با توجه به افزایش تولید هر محصول و احساس نیازی که ایجاد می‌شود تعداد نمایندگی‌های تخصصی آن افزایش داده می‌شود و برای خودرو شاهین که برنامه تولید ۶۰ هزار دستگاه در برنامه امسال وجود دارد. هم خدمات ویژه‌ای جهت آموزش تخصصی تعمیرکاران نمایندگی‌ها و تامین قطعات و عرضه به بازار از طریق شبکه نمایندگی‌ها و عاملین فروش قطعات گروه خودروسازی سایپا در نظر گرفته شده است.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر