تیتر امروز

مذاکرات ایران و آمریکا؛ جزئیات دقیق از محل و ساعت مذاکرات/ عزیمت عراقچی به محل وزارت خارجه ایتالیا +ویدیو
دور دوم گفتگوها امروز در رم ایتالیا (بروز رسانی می‌شود)

مذاکرات ایران و آمریکا؛ جزئیات دقیق از محل و ساعت مذاکرات/ عزیمت عراقچی به محل وزارت خارجه ایتالیا +ویدیو

دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا که گفته می‌شود غیر مستقیم است، امروز شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ در سفارت عمان در رم ایتالیا برگزار می‌شود. دور اول مذاکرات در مسقط عمان مثبت و سازنده عنوان شد و باید...
پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.

ریاحی: قیمت دارو به شهریور ۱۴۰۰ باز می‌گردد

در حالی که مجوز اخیر سازمان غذا و دارو برای افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی محصولات شرکت‌های دارویی، گرانی در بازار دارو را رقم زده و مشکلات زیادی برای مردم ایجاد کرده، اما ناصر ریاحی رئیس اتحادیه واردکنندگان دارو می‌گوید که قیمت دارو به شهریور ۱۴۰۰ باز می‌گردد!

کد خبر: ۱۳۳۷۲۳
۰۹:۰۲ - ۲۶ تير ۱۴۰۱

ریاحی: قیمت دارو به شهریور ۱۴۰۰ باز می‌گردد

دیدارنیوز: رئیس اتحادیه واردکنندگان دارو ضمن اشاره به اینکه قیمت دارو به شهریور ۱۴۰۰ بر می‌گردد و مابه التفاوت آن از سوی بیمه‌ها پرداخت می‌شود، گفت که طرح دارویار وزارت بهداشت هیچ تاثیری بر قیمت تمام شده دارو برای مصرف کننده نخواهد داشت.

ناصر ریاحی، اظهار کرد: ما پیش از آنکه به طرح و برنامه‌های جدید وزارت بهداشت بپردازیم، باید این موضوع را به شکل روشن توضیح بدهیم که قیمت نهایی دارو، یعنی آنچه که به دست مصرف کننده نهایی می‌رسد، ارتباطی با هزینه تمام شده آن برای شرکت‌های تولید، توزیع یا واردکننده ندارد. در واقع با تغییر قیمت در این حوزه‌ها، سهم بیمه‌ها با افزایش یا کاهش مواجه می‌شود.

وی با بیان اینکه قیمت دارو می‌تواند در طول سال به دلایل مختلف تغییر کند، بیان کرد: از تاثیر تحولات قیمت ارز بر روی دارو گرفته تا سیاست‌های داخلی که از سوی دولت اجرایی می‌شود، هر یک می‌تواند بر روی قیمت دارو تاثیر بگذارد، اما با توجه به نقش آفرینی بیمه‌ها در این حوزه، تغییری در قیمت دارو برای مردم به وجود نمی‌آید و تحولات قیمتی از سوی بیمه‌ها پوشش داده می‌شود تا برای مثال قیمت دارو بیماری‌های خاص برای مصرف کننده نهایی تغییر نکند.

عضو اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه طرح دارویار وزارت بهداشت، طرحی بسیار مثبت و کاربردی خواهد بود، توضیح داد: ما در واقع انتظار نداشتیم که وزارت بهداشت در این مدت کوتاه بتواند طرح را نهایی کند، اما آنچه که اعلام شده، طرحی مثبت خواهد بود که بسیاری از مشکلات جاری در حوزه دارو را پوشش می‌دهد.

ریاحی در توضیح آنچه که در قالب طرح دارویار اجرایی می‌شود، تشریح کرد: ما در ایران حدود پنج میلیون نفر جمعیت داریم که تاکنون تحت پوشش هیچ بیمه‌ای نبوده‌اند، مثلا برخی خانوار‌های روستایی یا خانوار‌هایی که به دلایل مختلف بیمه نداشته‌اند، در این چارچوب به شکل خود به خود تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند. حتی اتباع خارجی که مجوز کار دارند و می‌توانند گواهی کار ارائه کنند، نیز در این طرح تحت پوشش بیمه و حمایت‌ها قرار خواهند گرفت.

وی ادامه داد: بر اساس محاسبات مشترکی که با سازمان برنامه و بودجه انجام شده، بناست مبلغ مازادی نیز در اختیار بیمه‌ها قرار بگیرد تا قیمت دارو برای مصرف کننده نهایی تغییر نکند. حتی حدود ۳۰۰ قلم کالای پرمصرف یا بدون نسخه نیز امکان قرار گرفتن در این فهرست حمایتی را خواهند داشت. به این ترتیب حتی با تغییر مبنای ارز دارو از ترجیحی به نیمایی، نیز قیمت دارو تغییر نخواهد کرد و با این سیاست، قیمت دارو به شهریور ۱۴۰۰ بازگشته و مابه التفاوت آن از سوی بیمه‌ها پرداخت می‌شود. با اجرای این سیاست هم مشکلات ارز ۴۲۰۰ تومانی مانند کمبود منابع، رانت و قاچاق متوقف می‌شود و هم مردم از تغییرات آسیبی نخواهند دید.

به گفته ریاحی طرح دارویار فعلا تنها برای دارو‌های داخلی اجرایی می‌شود، اما در آینده نزدیک، قطعا برنامه‌هایی برای دارو‌های وارداتی نیز پیش بینی خواهد شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها