تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران

جامعه کنونی دلخوش به نگهداری حیوانات و ازدواج سفید است

رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه سلامت معنوی از جمله موضوعات مغفول مانده در دانشگاه است، گفت: ما نسلی هستیم که از دعای کمیل، محافل امام حسین و زیارت مشهد، لذت می‌بردیم، اما جامعه کنونی دلخوش به نگهداری حیوانات و ازدواج سفید است.

کد خبر: ۱۳۳۱۹۶
۱۶:۱۶ - ۱۵ تير ۱۴۰۱

جامعه کنونی دلخوش به نگهداری حیوانات و ازدواج سفید است

دیدارنیوز ـ دکتر حسین قناعتی در بازدید از مرکز استعداد‌های درخشان، بر ترویج فرهنگ ایرانی- اسلامی گفت: مسئله دیپلم پژوهشی از اهمیت بالایی برخوردار است و دانشگاه آمادگی کمک برای توسعه این دوره‌ها به صورت Degree یا دیپلم رسمی را دارد.

وی بر استفاده از ظرفیت‌های دانشجویی در کمپین‌ها تاکید کرد و گفت: بدنه دانشجویی این مرکز می‌تواند محلی برای شکل گیری کمپین‌های مختلف از جمله کنترل خشم و کنترل دخانیات باشد. از شما می‌خواهم در این زمینه بسیار فعال باشید و به اصلاح فضای دانشگاه کمک کنید.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی و اتصال به معنویات را از اهم برنامه‌ها خواند و تصریح کرد: سلامت معنوی از جمله موضوعات مغفول مانده در دانشگاه است. متاسفانه شرایط جامعه و زندگی قدری برهم خورده است.

وی تاکید کرد: ما نسلی هستیم که با دعای کمیل، محافل امام حسین و زیارت مشهد، لذت می‌بردیم، اما جامعه کنونی دلخوش به نگهداری حیوانات و ازدواج سفید... است. این در حالی است که انسان در فطرت خود، معنویات جو است و باید به معنویات اتصال داشته باشد. این خلاء بسیار هشدار دهنده است و باید به گونه‌ای رفتار کنیم که مشکلات کمتر شود.

دکتر قناعتی، از مرکز استعداد‌های درخشان به عنوان مهد نخبگان یاد کرد و افزود: نباید بگذارید که نخبگانمان جذب خارج از کشور شوند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، وی همچنین بر ضرورت رسانه‌ای شدن علم و برقراری ارتباط بهتر با صداوسیما تاکید کرد و گفت: قطعا علم باید نافع باشد و لذا به گونه‌ای حرکت کنید که نفع علوم و تولیدات علمی شما به جامعه باز گردد.

رییس دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود به طرح "مسئول یار" اشاره کرد و آن را فرصت خوبی برای کسب تجربه دانست و گفت: دانشجویان مستعد در مدیریت را برای کارآموزی در کنار مدیران و معاونان معرفی کنید تا با حضور در موقعیت‌های مختلف بتوانند کسب تجربه کنند.

دکتر قناعتی، در پایان، خواستار جذب همکاری سازمان‌ها و نهاد‌های مختلف برای حل بحران‌های جامعه شد و گفت: برای راه اندازی مرکز کارآفرینی دانشجویان، از ظرفیت‌های موجود در کشور و سازمان‌های فعال در این حوزه کمک بگیرید.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها