تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

حماس تلفن‌های همراه سربازان اسرائیلی را هک کرد

یک شبکه عبری زبان مدعی شد که جنبش حماس به وسیله اپلیکیشن‌هایی برای بازی، گوشی‌های همراه سربازان ارتش اسرائیل را هک کرده است.

کد خبر: ۱۳۳۰۲۹
۱۵:۱۳ - ۱۳ تير ۱۴۰۱

حماس تلفن‌های همراه سربازان اسرائیلی را هک کرد

دیدارنیوز ـ به نوشته روزنامه عربی۲۱، در حالی که دستگاه‌های امنیتی رژیم اشغالگر با به‌کارگیری برخی مزدوران و جاسوس‌ها، در تلاش برای به دست آوردن اطلاعاتی درباره فلسطین هستند، مقاومت فلسطین به عملیات‌های خود برای کسب اطلاعاتی از ارتش اسرائیل ادامه می‌دهد و این کار را با هک تلفن‌های هوشمند و ماشین حساب‌های سربازان انجام می‌دهد و اطلاعات رژیم اشغالگر هر بار با تلاش‌های توقف‌ناپذیر مقاومت فلسطین برای جمع‌آوری اطلاعات و گیر افتادن سربازانش در تله‌های امنیتی مقاومت غافلگیر می‌شود.

آخرین تلاش مقاومت در این زمینه هک حساب‌های کاربری سربازان اسرائیلی در شبکه‌های اجتماعی و ترغیب آن‌ها به دانلود برخی اپلیکیشن‌های بازی است که از طرف حساب‌های کاربری جعلی با هدف کنترل کامل گوشی همراه پیشنهاد می‌شوند و با نصب آن‌ها امکان رصد تمامی فعالیت‌های این سربازان و جمع‌آوری بسیاری از اطلاعات امنیتی و میدانی فراهم می‌شود.

نیر دفوری، خبرنگار نظامی شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی فاش کرد: تلاش‌های امنیتی مستمر مقاومت باعث می‌شوند سیستم‌های امنیت اطلاعات ارتش اشغالگر به حالت آماده‌باش دربیایند، در این میان عملیات‌هایی با موفقیت انجام می‌شوند و به اطلاعات حساس نظامی اسرائیلی آسیب‌های بزرگی را وارد می‌کنند، این مساله نیازمند آن است که از قابلیت‌های پیشرفته سایبری برای نظارت بر این عملیات‌ها استفاده شده و قواعد بازی که حماس به آن‌ها عادت کرده، تغییر کنند.

دفوری گفت: آخرین آن‌ها ده‌ها تلاش اخیر حماس برای هک تلفن‌های سربازان بود که با اقدام مشترک مرکز امنیت اطلاعات، بخش الکترونیکی وتکنولوژی اطلاعات و ارتباطات کشف شدند، اما ده‌ها عملیات اخیر حماس برای هک تلفن‌های همراه سربازان با حساب‌های کاربری جعلی در شبکه‌های اجتماعی موفق بودند و گوشی‌های آن‌ها به محض دانلود اپلیکیشن‌های بازی، به کنترل سرویس نظامی حماس درآمدند.

درست است که ماموریت اصلی دستگاه امنیت اسرائیل کشف و دفع خطرات امنیتی و تلاش برای توسعه و بهبود منابع انسانی و تجهیزات و امکانات مقابله با چالش‌های پیچیده است، اما ارزیابی‌های اسرائیل حاکی از این هستند که تلاش‌های بیشتری از این دست توسط حماس انجام خواهد شد و این جنبش در راستای نابودی قابلیت‌های امنیتی اسرائیل تلاش می‌کند.

برای محافل امنیتی اسرائیل پوشیده نیست که حماس در عملیات‌های خود علیه سامانه نظامی آن موفق بوده و این اولین باری نیست که حماس برای جمع‌آوری اطلاعات از سربازان اسرائیلی با حساب‌های جعلی تلاش می‌کند و پیش از این نیز بار‌ها این عملیات‌ها کشف شدند، اما این بار حماس به دنبال اجرای یک عملیات نفوذ متمرکز برای هک و ردیابی تلفن‌های هوشمندی است که سربازان اسرائیلی با خود حمل می‌کنند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: اسرائیل
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر