تیتر امروز

چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.

جزئیات عرضه «ارز دیجیتال ملی» به جای اسکناس

رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به این که رمزریال جایگزین اسکناس فعلی خواهد شد، گفت: در این طرح افراد به جای اسکناس از رمزریال استفاده خواهند کرد. از این رو رمزریال با رمزارز جهانی تفاوت دارد و در این طرح قرار است رمزریال به جای ریال‌های اسکناس عرضه شود.

کد خبر: ۱۳۲۵۰۶
۱۱:۳۶ - ۰۵ تير ۱۴۰۱

جزئیات عرضه «ارز دیجیتال ملی» به جای اسکناس

دیدارنیوز: رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به تکمیل زیرساخت‌های لازم گفت ارز دیجیتال ملی از اول شهریور به جای اسکناس در قالب یک طرح آزمایشی عرضه خواهد شد.

به نقل از گجت‌نیوز، علی صالح آبادی، رئیس‌کل بانک مرکزی در خصوص زمان عرضه رمزریال با اشاره به انجام بررسی‌ها و اقدامات ضروری گفت تصمیم بر آن شد تا رمزریال را در شهریورماه به شکل آزمایشی به بازار عرضه کنیم.

جزئیات عرضه ارز دیجیتال ملی
رئیس کل بانک مرکزی در ادامه گفته‌های خود با اشاره به این که رمزریال جایگزین اسکناس فعلی خواهد شد، گفت در این طرح افراد به جای اسکناس از رمزریال استفاده خواهند کرد. از این رو رمزریال با رمزارز جهانی تفاوت دارد و در این طرح قرار است رمزریال به جای ریال‌های اسکناس عرضه شود.

صالح‌آبادی در ادامه بیان کرد تکمیل زیرساخت‌های لازم در حال انجام بوده و از شهریورماه به شکل آزمایشی عرضه آن در دستور کار قرار خواهد گرفت. همچنین پیش از اجرای این طرح آموزش‌ها و اطلاع‌رسانی‌های لازم نیز به انجام خواهد شد تا مردم با آن آشنایی کامل پیدا کنند. ضمن این که این طرح در ابتدا در یکی از مناطق به اجرا خواهد رسید و سپس اجرای آن سراسری خواهد شد.

رئیس کل بانک مرکزی با اعلام این که دولت در حال جمع‌بندی در خصوص ارز‌های دیجیتالی و نظارت بر این حوزه است، گفت دکتر رضایی، معاون اقتصادی رئیس‌جمهور متولی این بخش بوده و قرار است پس از بررسی‌های لازم در سطح دولت در خصوص آن تصمیم‌گیری شود.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها