تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...

ناتو: دستیابی به صلح در اوکراین امکان‌پذیر است

در حالی که حمله نظامی روسیه به اوکراین ادامه دارد، «ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو اعلام کرد که صلح در اوکراین امکان پذیر است، اما بهایی که باید برای آن پرداخت شود محل پرسش است.

کد خبر: ۱۳۱۵۷۷
۱۰:۳۸ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۱

ناتو: دستیابی به صلح در اوکراین امکان‌پذیر است

دیدارنیوز: دبیرکل ناتو طی سخنانی با اشاره به درگیری‌ها در اوکراین گفت که هدف این ائتلاف حفظ صلح است و این مسئله در اوکراین نیز مقدور خواهد بود.

به نقل از اسپوتنیک، «ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو اعلام کرد که صلح در اوکراین امکان پذیر است، اما بهایی که باید برای آن پرداخت شود محل پرسش است.

دبیرکل ناتو که در نشست سالانه سیاست خارجی در «کولتارانتا» در فنلاند صحبت می‌کرد، تاکید کرد که هدف ناتو حفظ صلح و جلوگیری از وقع درگیری‌ها است و نه دامن زدن به آن.

وی افزود که این ائتلاف نظامی از اوکراین با هدف تقویت موقعیت کی یف در مذاکرات صلح که به زودی برگزار خواهد شد، حمایت می‌کند.

استولتنبرگ تاکید کرد که صلح ممکن است، اما سوال این است که یک طرف چقدر حاضر است برای آن هزینه کند و چه مقدار قلمرو و حاکمیتی از دست بدهد.

روسیه بار‌ها اعلام کرده است که این طرف اوکراینی است که مذاکرات صلح را ترک کرده و فاقد اراده کافی برای رسیدن به توافق صلح است.

دبیر کل ناتو روز یکشنبه برای گفتگو‌های کولتارانتا به میزبانی «سائولی نینیستو» رئیس جمهور فنلاند، وارد این کشور شد. وضعیت اوکراین و عضویت فنلاند در ناتو مورد بحث قرار گرفت.

وی گفت: درخواست فنلاند برای پیوستن به ناتو گامی تاریخی است و عضویت آن در این ائتلاف امنیت مشترک ما را تقویت خواهد کرد.

استولتنبرگ افزود: باید نگرانی‌های همه طرف‌ها در مورد پیوستن سوئد و فنلاند به ناتو از جمله آنکارا را برطرف کنیم. ما با متحدانمان ترکیه، سوئد و فنلاند برای رسیدگی به مسائل مطرح شده از سوی آنکارا همکاری خواهیم کرد.

ترکیه که بیش از ۷۰ سال است به عضویت ناتو درآمده، با پیوستن سوئد و فنلاند به این ائتلاف نظامی مخالفت می‌کند. آنکارا می‌گوید تنها در صورتی در تصمیم خود تجدید نظر می‌کند که این دو کشور گام‌های مشخصی را در جهت رفع نگرانی‌های ترکیه در خصوص گروه‌های تروریستی بردارند.

دبیرکل ناتو امروز دوشنبه برای دیدار با مقامات سوئد، به این کشور سفر می‌کند.

منبع: مهر
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين