تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

خوشرو: آمریکا ملزم به اجرای رای دیوان بین‌المللی است

سفیر و نماینده دائم کشورمان در نیویورک، جامعه جهانی را به اجرای رای دیوان بین‌المللی فرا خواند و دولت‌ها را از کمک به دولت خاطی برحذر داشت.

کد خبر: ۱۳۱۴۸
۱۰:۴۵ - ۰۴ آبان ۱۳۹۷

دیدارنیوز - غلامعلی خوشرو سفیر و نماینده دائم کشورمان در نیویورک در مجمع عمومی سازمان ملل در موضوع گزارش دیوان بین المللی دادگستری به مجمع عمومی سخنرانی کرد. 

وی در ابتدا به نقش اساسی دیوان بین المللی دادگستری به عنوان رکن قضایی سازمان ملل متحد در حل و فصل مسالمت آمیز اختلافات و پاسداشت نظم حقوقی بین المللی در جامعه بین المللی اشاره کرد.

خوشرو برجام را یکی از دستاوردهای مهم دیپلماسی چند جانبه دانست که به تایید شورای امنیت سازمان ملل رسیده است.

وی افزود قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت بر لزوم تسهیل و توسعه ارتباطات اقتصادی و تجاری با ایران تاکید می کند و از همه دولتهای عضو خواسته است که برجام را اجرا کنند. اکنون این فاجعه بار است که امریکا حاکمیت کشورها را نادیده می گیرد و آنها را نه برای نقض قطعنامه شورای امنیت بلکه به دلیل پایبندی به آن تهدید و تنبیه می کند.

نماینده کشورمان، خروج آمریکا از برجام و اعمال تحریم ها از سوی آن کشور را نقض قطعنامه ۲۲۳۱ و مغایر با اصول منشور از جمله اصل عدم مداخله در امور داخلی کشورها دانست و گفت که جمهوری اسلامی ایران برای مقابله موثر و حقوقی با سیاست های استکباری آمریکا در نقض قواعد حقوق بین الملل و برای حفظ حقوق کشورمان بر اساس موافقتنامه دو جانبه با آمریکا، به دیوان بین المللی دادگستری مراجعه کرده و خواستار صدور قرار موقت از سوی دیوان شد.

وی گفت دیوان در سوم اکتبر با اجماع، چنین قراری را صادر کرد و آمریکا را ملزم کرد که بر اساس تعهدات این کشور به موجب  عهدنامه مودت از اقدامات محدود کننده خودداری کند. همچنین دیوان تصریح کرد که بی توجهی آمریکا به برخی از حقوق مصرح ایران در عهدنامه مودت ممکن است دارای نتایج غیر قابل جبران باشد. بویژه دیوان اعلام کرد که اقدامات آمریکا می تواند دارای آثار جدی مخرب بر سلامتی و زندگی افراد بوده و همچنین ایمنی هواپیمایی غیر نظامی را تهدید کند. به همین دلیل قرار موقت صادره از سوی دیوان می تواند نقش مهمی در پیشگیری از وقوع ضررهای غیر قابل جبران به حقوق ایران ایفاء کند.

سفیر ایران اظهار کرد: تصمیم اجماعی دیوان، بر غیر قانونی بودن تحریم های آمریکا بر ضد مردم و کشور گواهی می دهد. دیوان در قرار الزام آور خود تصریح کرده است که این قرار موجد تعهدات حقوقی بین المللی برای طرف های دعوا خواهد بود. آمریکا ملزم به پایبندی به قرار دیوان بوده و هر گونه عدم پایبندی آن کشور مستوجب مسئولیت بین المللی است. دیوان از طرفین دعوا خواسته است از اقداماتی که موجب وخامت و یا گسترش دعوا شود اجتناب کنند.

خوشرو در مجمع عمومی سازمان ملل به صراحت اعلام کرد که تحریم های  آمریکا در زمره اقدامات ممنوعه ای قرار می گیرد که موجبات گسترش دعوا را فراهم ساخته و از نظر دیوان اقدامات متخلفانه بین المللی محسوب خواهد شد.

وی همچنین از سایر دولت‌ها خواست که از کمک به آمریکا در اعمال محدودیت های ضد انسانی و فرا قانونی بپرهیزند چرا که همراهی این کشورها در چنین مواردی به نقض قرار دیوان انجامیده و به منزله کمک به دولت خاطی محسوب خواهد شد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر