تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

زلنسکی آماده گفتگو با پوتین؛ کی‌یف تسلیم روسیه نخواهد شد

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین آماده گفتگو با پوتین همتای روس خود است و می‌گوید، پایان جنگ روسیه علیه اوکراین تنها در "میدان‌نبرد" امکان‌پذیر است. او خواستار حمایت و ارسال تجهیزات نظامی بیش‌تر غرب شد و گفت، کی‌یف تسلیم روسیه نخواهد شد.

کد خبر: ۱۳۱۲۳۳
۰۹:۵۳ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۱

زلنسکی آمادگی خود را برای گفتگو‌های صلح با پوتین اعلام کرد

دیدارنیوز: زلنسکی گفت که "پیروزی باید در میدان نبرد به دست آید"، اما او آماده گفتگو‌های صلح با پوتین است. او همچنین تاکید کرد که بن بست در مناقشه با روسیه "یک گزینه نیست".

به نقل از اسپوتنیک، ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین به فایننشال تایمز گفت که "هر جنگی باید در میز مذاکره خاتمه یابد. رئیس جمهور اوکراین گفت که تلاش‌های کشور‌های غربی را برای اطلاع از شرایط آتش بس بدون مشارکت اوکراین دیده است. ما به علاقه مستمر غرب و حمایت غرب از حاکمیت اوکراین نیاز داریم. "

او بار دیگر با فراخوانی برای افزایش عرضه تسلیحات به کی‌یف به کشور‌های غربی روی آورد.

ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین همچنین گفت که تجهیزات نظامی روسیه از کیفیت خوبی نسبت به تجهیزات نظامی اوکراین برخوردار است.

زلنسکی معتقد است که اوکراین از نظر "فناوری" نسبت به روسیه پایین‌تر است و به همین لحاظ قادر به حمله به این کشور نیست.

ولودیمیر زلنسکی می‌گوید، پایان جنگ روسیه علیه اوکراین تنها در "میدان‌نبرد" امکان‌پذیر است. او خواستار حمایت و ارسال تجهیزات نظامی بیش‌تر غرب شد و گفت، کی‌یف تسلیم روسیه نخواهد شد.

رئیس‌جمهور ۴۴ ساله اوکراین با گریزی به کمبود‌های فنی اوکراین در جنگ علیه روسیه تأکید کرد که بدون ارسال تجهیزات اضافی و کمک‌های غرب جبران لطمات برای کی‌یف دشوار است.

او با تأکید بر این که مردم برای او اولویت دارند از غرب خواست، از حق حاکمیت اوکراین دفاع کند.

زلنسکی تصریح کرد که اوکراین به دلیل کمبود پول و سوخت یا زیرساخت‌های ویران‌شده‌اش تمایل بیش‌تری به مذاکرات نشان نخواهد داد. چرا که به گفته او، این کشور "بیش از آن قربانی داده که بتواند به‌سادگی خاکش را تسلیم کند. "

رئیس‌جمهور اوکراین با تشکر از تحریم‌هایی که بر روسیه اعمال شده گفت، این تحریم‌ها طبق انتظار‌های حال حاضر بر روسیه تأثیر نمی‌گذارند "چرا که از ابعاد کاملی برخوردار نیستند. "

زلنسکی از اتحادیه اروپا خواست که از تحریم نفت و گاز روسیه نترسد و همزمان اقرار کرد که مسکو در دور زدن تحریم‌ها موفقیت‌هایی داشته است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر