تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

کودک «رها شده» امروز تحویل بهزیستی می‌شود

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور توضیحاتی پیرامون کودک رها شده در روز پنج‌شنبه گذشته و آمار کودکان رها شده و فرزندخواندگی در سال ۱۴۰۰ ارائه کرد.

کد خبر: ۱۳۰۴۷۶
۱۴:۱۱ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۱

کودک «رها شده» امروز تحویل بهزیستی می‌شود

دیدارنیوز: کودک رها شده در نزدیکی شیرخوارگاه آمنه، امروز تحویل بهزیستی می‌شود.

محمد نصیری در این‌باره اظهار کرد: این روز‌ها اخبار متعددی را در حوزه‌های فرزندخواندگی و رهاشدگی فرزندان در رسانه‌های مختلف شاهدیم و یک موج خبری به راه افتاده است که از یک سو از نظر ما قابل تامل و پیگیری است و از سوی دیگر ویژگی‌های مثبتی هم دارد از این بابت که توجه جامعه به مقوله فرزندخواندگی و خانواده‌های پشت نوبت دریافت کودک جلب می‌شود که امید است بتوانیم در این فرایند‌ها با همکاری مردم تسهیل انجام دهیم.

وی افزود: اکنون قریب به ۳۰ هزار خانواده در سامانه فرزندخواندگی سازمان بهزیستی ثبت‌نام کرده‌اند و پرونده حدود ۱۷ هزار خانواده کاملا آماده است و هر روزی که فرزندی برایمان بیاید که فرایند‌های قانونی‌اش انجام شده باشد و قابلیت واگذاری داشته باشد، فرایند فرزندخواندگی‌اش را به سرعت انجام می‌دهیم.

دختر رها شده در نزدیکی شیرخوارگاه آمنه، سالم و امروز تحویل بهزیستی می‌شود
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه روز پنج‌شنبه گذشته کودکی را بالاتر از میدان ونک در نزدیکی شیرخوارگاه آمنه رها کرده بودند که طی تماس از طریق اورژانس به مرکز درمانی منتقل شد گفت: کودک، دختر بوده و اکنون کاملا در صحت و سلامت است و احتمالا امروز هم تحویل سازمان بهزیستی می‌شود که کارش در فرایند‌های بعدی سازمان انجام شود.

تعداد کودکان قابل واگذاری به عنوان فرزندخوانده محدود است
نصیری درباره اینکه آیا این موضوع، پدیده‌ای است که اکنون شیوعش بیشتر شده یا از قبل وجود داشته؟ اظهار کرد: در سال گذشته کل تعداد فرزندانی که به این شکل یعنی رهاسازی در کنار شیرخواگاه‌ها یا اماکن مختلف به ما گزارش شده که با تماس به ما یا پلیس یا اورژانس اطلاع داده‌اند، ۶۱ کودک بوده است. آنچه برای ما اهمیت دارد این است که تعداد کل کودکانی که ما در مراکز برای واگذاری و فرزندخواندگی داریم بسیار محدود است و ما شرمنده خانواده‌ها هستیم، زیرا آن‌ها باید سال‌ها در نوبت باشند که یک فرزند که قابلیت واگذاری داشته باشد به آن‌ها سپرده شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی