تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

یورونیوز: حزب‌الله اکثریت کرسی‌های پارلمان لبنان را از دست داد

حزب‌الله و احزاب همپیمان توانسته‌اند ۶۲ کرسی پارلمان را از آن خود کنند. این فراکسیون در دوره گذشته ۷۱ نماینده در پارلمان لبنان داشت؛ نهادی که فراتر از قانون‌گذاری و رای به کابنیه، رئیس جمهوری این کشور متکثر مذهبی را هم تعیین می‌کند. بزرگ‌ترین بازنده این انتخابات را باید جریان آزاد مسیحی به رهبری میشل عون، رئیس جمهوری کنونی لبنان دانست.

کد خبر: ۱۲۹۸۶۱
۰۸:۳۰ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱

یورونیوز: حزب‌الله اکثریت کرسی‌های پارلمان لبنان را از دست داد

دیدارنیوز: با پایان شمارش آرای انتخابات پارلمانی در لبنان، حزب‌الله و متحدان این سازمان نظامی‌-سیاسی اکثریت کرسی‌های مجلس را از دست داده اند.

حزب‌الله و احزاب همپیمان توانسته‌اند ۶۲ کرسی پارلمان را از آن خود کنند. این فراکسیون در دوره گذشته ۷۱ نماینده در پارلمان لبنان داشت؛ نهادی که فراتر از قانون‌گذاری و رای به کابنیه، رئیس جمهوری این کشور متکثر مذهبی را هم تعیین می‌کند.

در انتخابات این دوره ۱۳ نامزد مستقل و اصلاح‌طلب به پارلمان راه یافتند. این تحول بزرگ نشانگر عینیت بدبینی شهروندان به احزاب سنتی طبقه حاکم است. سمیر یوسف، خبرنگار لبنانی سرویس عربی یورونیوز می‌گوید این نامزدها، نمایندگان «انقلاب اکتبر ۲۰۱۹» و سخنگوی مطالبات شهروندان به ستوه آمده از وضعیت بد اقتصادی و بی‌کفایتی نهاد‌ها هستند.

بزرگ‌ترین بازنده این انتخابات را باید جریان آزاد مسیحی به رهبری میشل عون، رئیس جمهوری کنونی لبنان دانست. آقای عون برای سال‌ها به‌عنوان همپیمان حزب‌الله، نماینده نزدیکی دو جریان شیعه و مسیحی مارونی لبنان بود. حزب نیرو‌های لبنانی (قوات) تحت رهبری جریان سمیر جعجع و از دشمنان قسم خورده حزب‌الله در این انتخابات به بزرگ‌ترین نماینده جامعه متکثر مسیحیان لبنان بدل شد. این حزب راست‌گرا و طرفدار غرب، روابط بسیار نزدیکی با عربستان سعودی هم دارد.

سمیر یوسف می‌گوید با پایان انتخابات، بحث‌های طولانی آغاز خواهد شد و توافق بر سر مسائلی نظیر تصویب لایحه بودجه، رای اعتماد به کابنیه و همچنین برگزیدن رئیس جمهوری پیچیده‌تر از دوره‌های اخیر خواهد بود. به گفته وی، در پارلمان آینده به جای دو قطبی ۸ مارس (حزب‌الله و متحدان) و ۱۴ مارس (حریری و متحدان)، شاهد یک نیروی سوم، یعنی نامزد‌های مستقل در کنار دو نیروی اقلیت دیگر خواهیم بود.

یورونیوز مدعی شد، در کمتر از یک سال گذشته این دومین انتخابات در خاورمیانه است که نیرو‌های متحد ایران در آن شکست می‌خورند. در پاییز سال گذشته هم در عراق ائتلاف فتح رقابت را به گروه صائرون، به رهبری مقتدی صدر واگذار کرده بود.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر