تیتر امروز

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد
در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در باکو مطرح شد

افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد

ما باید با آمریکا به صورت مستقیم مذاکره کنیم. باید همه مسائل را روی میز گذاشته و به سمت حل همه مسائل با آن حرکت کنیم. پکن و مسکو هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد. آنها به دنبال منافع...

هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۱/۰۲/۲۱

باتوجه به نقشه‌های هواشناسی ایران، امروز ۲۱ اردیبهشت ماه در اغلب استان‌های کشور رگبار پراکنده گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید موقت گاهی با خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

کد خبر: ۱۲۹۳۹۳
۱۲:۰۶ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱

هواشناسی ایران امروز

دیدارنیوز ـ بر اساس هشدار‌های سازمان هواشناسی ایران امروز ۲۱ اردیبهشت در شمال آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، دامنه‌های جنوبی البرز در استان‌های زنجان، قزوین، البرز و تهران، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی به‌ویژه در ساعات بعداز ظهر رگبار پراکنده گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید موقت گاهی با خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

طی روز‌های پنجشنبه و جمعه در برخی مناطق شمال غرب، شمال شرق و استان‌های ساحلی دریای خزر به‌ویژه در ساعات بعد از ظهر افزایش ابر و رگبار پراکنده گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید موقت رخ خواهد داد.

شنبه در برخی نقاط استان‌های واقع در مرکز، دامنه‌های زاگرس مرکزی، دامنه‌های جنوبی البرز و نواحی مرکزی و شرقی دریای خزر رگبار باران گاهی رعدوبرق و وزش باد خواهیم داشت و در سایر نقاط کشور جوی آرام و پایدار همراه با افزایش نسبی دما حاکم می‌شود و روز یکشنبه در غالب مناطق کشور جو آرام و پایدار همراه با افزایش محسوس دما خواهد بود.

امروز توده گرد وخاک وارد شده به کشور سبب کاهش دید و کیفیت هوا و افزایش شاخص‌های آلودگی در استان‌های واقع در غرب، جنوب غرب و برخی مناطق مرکز، جنوب، دامنه‌های زاگرس و دامنه‌های جنوبی البرز خواهد شد همچنین طی پنج روز آینده در نوار شرقی کشور به‌ویژه منطقه زابل به علت وزش شدید باد در بعضی از ساعات احتمال رخ داد گردوخاک، کاهش کیفیت هوا و کاهش دید دور از انتظار نیست.

طی چهار روز آینده خلیج فارس و غرب تنگه هرمز و پنجشنبه و جمعه دریای خزر مواج و متلاطم پیش‌بینی می‌شود.

آسمان تهران فردا صاف تا کمی ابری همراه با وزش باد و گاهی وزش باد شدید واحتمال گرد و غبار با حداقل دمای ۱۸ و حداکثر دمای ۲۶ درجه سانتیگراد و طی روز جمعه قسمتی ابری و در بعد از ظهر ابری و گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۶ و حداکثر دمای ۲۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

طی امروز بندرعباس با دمای ۳۹ درجه سانتیگراد و فردا بندرعباس با دمای ۳۸ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای یک درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.

منبع: فرادید
برچسب ها: هواشناسی
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير