تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

دژپسند: نظام بانکی باید اصلاح شود

وزیر پیشنهادی امور اقتصادی و دارایی ضمن تاکید بر تعامل خود با تیم اقتصادی دولت، اظهار کرد که نباید اجازه دهیم برخی جنگ حیدری و نعمتی راه بیندازند. وی همچنین ضمن گلایه از اینکه بانک‌ها ساختار ناموزونی پیدا کرده‌اند و با بانکداری مدرن فاصله دارند، بر اصلاح نظام بانکی و کاهش معوقات تاکید کرد.

کد خبر: ۱۲۹۳۶
۱۲:۰۳ - ۰۱ آبان ۱۳۹۷

دیدارنیوز - فرهاد دژپسند که امروز در کنار وزرای پیشنهادی کار و صنعت، معدن و تجارت در جمع اعضای هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران حاضر شده بود، یکی از برنامه‌های خود را موثرسازی نقش شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی عنوان  و اظهار کرد: در این زمینه بخش خصوصی باید با تمام قوا حتی به صورت سینه‌خیز راه را برای خود بگشاید و جا باز کند.

وی افزود: در گذشته مبنای انجام امور در کشور بر سه محور دولت، سایر قوا و بخش خصوصی بود اما معتقدم امروز باید رکن چهارم دانشگاه‌ها نیز به آن اضافه شود.

دژپسند تشکیل هسته‌های اندیشه‌ورزی و سیاست‌سازی را یکی دیگر از برنامه‌هایش دانست و گفت: این امر با استفاده از اندیشه استادان دانشگاه‌ها محقق خواهد شد. این موضوع تنها یک بحث تشریفاتی نیست و این برنامه را به رئیس جمهوری نیز اعلام کرده‌ام. اما در این زمینه چند مشکل وجود دارد. مشکلات سیاسی، نحوه‌ تفکر و وجود افراد دولت گرای افراطی تا بازارگرایان افراطی و همچنین بومی گرایی در این راستا وجود دارد که باید برطرف شود.

وزیر پیشنهادی امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه اتاق بازرگانی ایران همواره سهم بالایی در تدوین قوانین داشته است، تاکید کرد: این جلسه نخستین و آخرین جلسه حضور من در اتاق بازرگانی نخواهد بود. ایران به بخش خصوصی نیاز دارد و برای اینکه بخش خصوصی ایران را رشد دهد باید تولید و صادرات داشته باشد.

دژپسند اظهار کرد: با اینکه دولت روحانی برند دیپلماسی خارجی دارد، در این مدت ۱۵ میلیارد دلار جلب و ۱.۳ میلیارد دلار جذب کردیم. استفاده از نفت را باید استقراض تلقی کنیم. باید روش‌هایی داشته باشیم که مالیات را بالا ببریم؛ به گونه‌ای که فشار به جامعه وارد نشود که در این زمینه، بخش خصوصی می‌تواند کمک کننده باشد.

وی با تاکید بر اینکه هر چه بخش خصوصی پایدارتر باشد، درآمد بیشتری دارد و دولت مالیات بیشتری به دست می‌آورد، ادامه داد: برای پر کردن کاستی‌ها نیاز داریم که توصیه‌های بخش خصوصی را داشته باشیم؛ چون فعالان بخش خصوصی بهتر وضعیت اقتصاد کشور را می‌شناسند. اینکه فرمانده اقتصاد کشور وزیر اقتصاد است یا کسی دیگر (که از طرف یکی از فعالان بخش خصوصی مطرح شد) درد ما نیست. دولت می‌گوید هر کس راهکار مناسب دارد بسم الله بگوید. باید در کنار هم بایستیم و بسته هایی که به برون رفت از چالش کمک می‌کند روی میز بگذاریم.

وزیر پیشنهادی اقتصاد با اشاره به هماهنگی خود با دیگر اعضای تیم اقتصادی دولت گفت: با رئیس کل بانک مرکزی، رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت ارتباط زیادی دارم و نباید اجازه دهیم که برخی بخواهند جنگ حیدری و نعمتی را مطرح کنند.

وی افزود: بانک‌های ما ساختار ناموزونی پیدا کرده‌اند و بانکداری ما با بانکداری مدرن فاصله دارد، به همین سبب رئیس‌جمهوری نخستین موضوعی که در اقتصاد تاکید داشت، اصلاح نظام بانکی بود.

دژپسند ادامه داد: البته اصلاح نظام بانکی نیازمند بسترهایی است؛ مثلا اعتبارسنجی‌ها باید درست انجام شود و معوقات کاهش پیدا کند تا سیستم بانکی بتواند با اعطای تسهیلات، نیازهای مالی بخش خصوصی را تامین کند. بخش خصوصی نه به عنوان یار دوازدهم، بلکه باید به عنوان شریک اصلی، در همه این زمینه‌ها ورود پیدا کند تا  این میدان مین (شرایط اقتصادی کنونی) پشت سر گذاشته شود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان