تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

سقوط آزاد طلا در بازار

طلا دیروز روند نزولی داشت و به پایین‌ترین حد در دو ماه اخیر رسید. روز گذشته اونس طلا در بازار‌های جهانی به زیر سطح مهم ۱۹۰۰ دلار سقوط کرد.

کد خبر: ۱۲۸۱۸۰
۱۰:۲۵ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۱

سقوط آزاد طلا در بازاز

دیدارنیوز ـ قیمت طلا و نقره در روز دوشنبه در آمریکا به شدت کاهش یافت و به پایین‌ترین حد در دو ماه اخیر رسید. دیروز اونس طلا در بازار‌های جهانی به زیر سطح مهم ۱۹۰۰ دلار سقوط کرد.

دیروز بازار معاملات موادخام و کالا‌های اولیه به سبب انتشار اخبار نگران کننده از احتمال طغیان مجدد کرونا در چین با چالش مواجه بود. طلا و نقره نیز دیروز معاملات مناسبی را تجربه نکردند.

هر اونس طلا در ماه ژوئن با ۳۸.۲۰ دلار کاهش به ۱۸۹۶.۱۰ دلار رسید و نقره می‌نیز با ۰.۵۷۹ دلار کاهش به ۲۳.۶۹ دلار در هر اونس رسید.

برچسب ها: قیمت طلا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی