تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

آغاز پیش فروش ۵ محصول سایپا از امروز/ اسامی خودروها، قیمت و زمان تحویل

گروه خودروسازی سایپا، دومین پیش‌فروش یکساله پنج محصول خود در سال جدید را در زمینه اجرای پنجمین مرحله از طرح حمایتی از قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از ساعت ۱۳ امروز (سه‌شنبه ۶ اردیبهشت ماه) به مدت دو روز به مرحله اجرا در می‌آورد.

کد خبر: ۱۲۸۱۷۸
۱۰:۲۲ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۱

آغاز پیش فروش ۵ محصول سایپا از امروز

دیدارنیوز ـ آخرین طرح پیش فروش اجرا شده برای محصولات گروه خودروسازی سایپا، پس از تعطیلات عید نوروز (۱۷ فروردین ماه) با عرضه شش محصول این گروه خودروسازی اجرا شد.

ظهر امروز (۶ اردیبهشت ماه) دومین مرحله از این طرح در سال ۱۴۰۱ برای پنج محصول سایپا شامل کوییک S، کوییک R با گیربکس معمولی، کوییک با گیربکس معمولی، ساینا S و سایپا SE ۱۵۱ و همزمان با پنجمین طرح حمایتی سایپا در راستای حمایت از قانون خانواده و جوانی جمعیت برای چهار محصول (همان پنج محصول طرح عادب بدون سایپا ۱۵۱) برگزار می‌شود.

مشتریان از ساعت ۱۳ امروز به مدت دو روز (به صورت شبانه‌روزی) فرصت دارند با مراجعه به آدرس اینترنتی saipa.iranecar.com درخواست خود را ثبت کنند.

این مرحله از فروش در قالب طرح پیش‌فروش اجرا شده، قیمت خودرو‌ها مطابق قیمت روز خودرو در زمان تحویل مندرج در قرارداد مشتریان نهایی خواهد بود. اما موعد تحویل خودرو‌ها مرداد الی شهریور ماه سال جاری در نظر گرفته شده است.

طبق روال یک روز پس از اتمام مهلت ثبت‌نام، قرعه‌کشی انجام و نهایتا یک روز بعد اسامی منتخبان نهایی مشخص خواهد شد. منتخبان ظرف مدت سه روز فرصت دارند، نسبت به واریز وجه علی‌الحساب قیمت خودرو مطابق جدول فروش اقدام کنند.

آغاز پیش فروش ۵ محصول سایپا از امروز

بر اساس قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت (مصوبه مجلس شورای اسلامی در تاریخ ١٩ آبان ١٤٠٠) و با توجه به تعهد خودروسازان در حمایت از این قانون، یک خودرو ایرانی به انتخاب و به نام مادرانی که تاریخ تولد فرزند دوم آن‌ها از ۱۹ آبان ماه امسال به بعد باشد، به قیمت کارخانه در هر نوبت ثبت‌نام برای یک مرتبه، تحویل داده خواهد شد.

لازم به یادآوری است که چنانچه تعداد متقاضیان مشمول که شرایط آن‌ها به تائید سازمان‌های ذیربط رسیده باشد، بیش از ظرفیت فروش باشد، منتخبان به روش قرعه‌کشی انتخاب خواهند شد. در غیر این‌صورت برای تمامی مادران مشمول، امکان ثبت‌نام نهایی و واریز وجه میسر خواهد بود.

شایان ذکر است که گروه سایپا از صبح امروز، طرح فروش محصولات زامیاد بدون فرآیند قرعه‌کشی و محدودیت‌های فروش را به مرحله اجرا درآورده است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: قیمت خودرو
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر