تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

شرایط تزریق دوز ۴ واکسن کرونا/ فاصله مناسب بین تزریق دز سوم و چهارم

مدیر گروه تخصصی پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی ایران، در ارتباط با شرایط تزریق دوز چهارم واکسن کرونا، توضیحاتی ارائه داد.

کد خبر: ۱۲۷۷۰۰
۱۴:۴۰ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۱

شرایط تزریق دوز ۴ واکسن کرونا

دیدارنیوز ـ علی گل محمدی مدیر گروه تخصصی پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: افراد بالای ۱۸ سال دارای سابقه ضعف سیستم ایمنی می‌توانند یکی از واکسن‌های نوترکیب را به فاصله حداقل ۴ ماه پس از مرحله سوم به عنوان نوبت چهارم دریافت کنند.

وی افزود: ملاک تشخیص ضعف سیستم ایمنی، ارائه گواهی از سوی پزشک متخصص است و اظهارنظر شخصی و شفاهی افراد مورد قبول نیست.

خبرگزاری دانشجو نوشت: گل محمدی ادامه داد: تعریف ضعف سیستم ایمنی بر اساس سند کشوری گسترش واکسیناسیون کرونا شامل نقایص اولیه سیستم ایمنی، بیماری‌های خاص مانند سرطان تحت درمان با شیمی‌درمانی و پرتودرمانی، بیماران پیوند عضو شده، بیماران دریافت کننده دارو‌های سرکوب کننده یا تضعیف کننده سیستم ایمنی، افراد اچ آی وی مثبت و بیماران تحت درمان با دیالیز هستند.

وی در خصوص امکان تزریق دوز چهارم و پنجم واکسن کووید ۱۹ برای متقاضیان سفر‌های خارجی، گفت: افرادی که سه نوبت از واکسن‌های موجود در کشور را دریافت کرده و به علت الزامات سفر باید یک یا دو نوبت واکسن دیگر را تزریق کنند، با اخذ رضایت کتبی و آگاهانه و ارائه مدارک سفر می‌توانند دوز چهارم و پنجم از واکسن‌های مورد تأیید کشور مقصد را دریافت کنند.

گل محمدی افزود: در این شرایط فاصله دوز سوم و چهارم حداقل یک ماه و فاصله توصیه شده بین دوز چهارم و پنجم ترجیحاً سه ماه است که در صورت اضطرار سفر، می‌تواند به حداقل یک ماه کاهش پیدا کند.

به گفته وی، تزریق نوبت چهارم واکسن کرونا در مراکز تجمعی واکسیناسیون تحت پوشش دانشگاه ایران در حال انجام است.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر