تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
رئیس سازمان هواپیمایی اعلام کرد

جزئیات پرواز‌های جام جهانی قطر/ تعیین قیمت بلیت هواپیما

رئیس سازمان هواپیمایی جزئیات پرواز‌های مسافری و باری به مقصد دوحه را در ایام برگزاری جام جهانی ۲۰۲۲ اعلام کرد و گفت: با توجه به مذاکرات صورت گرفته به نظر می‌رسد این پرواز‌ها از اوایل آبان ماه امسال آغاز شود.

کد خبر: ۱۲۷۶۰۲
۱۶:۰۲ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۱

جزئیات پرواز‌های جام جهانی قطر

دیدارنیوز ـ محمد محمدی بخش اظهار کرد: بر اساس توافقات صورت گرفته مقرر شد تا به صورت هفتگی ۷۲ پرواز به صورت رفت و برگشت بین ایران و قطر انجام شود که البته پرواز‌های فوق‌العاده بسته به بودن تقاضا، بدون محدودیت قابل افزایش است.

وی افزود: در مذاکرات انجام شده، پرواز‌های باری بدون محدودیت می‌تواند برقرار باشد و از آنجا که این توافقات در جام جهانی برای ۶۰ روز پیش‌بینی شده است، به نظر می‌رسد از اوایل آبان ماه امسال پرواز‌های جام جهانی قطر آغاز شود.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری ادامه داد: برای مدیریت هزینه و قیمت بلیت پرواز‌های جام جهانی، مقرر شد تا عمده این پرواز‌ها ابتدا به کیش بیایند و سپس به مقصد دوحه حرکت کنند، البته فرودگاه‌های مشهد، شیراز، اصفهان، تهران و کیش همه می‌توانند پرواز‌های مستقیمی هم به دوحه داشته باشند، اما برای مدیریت هزینه پرواز‌ها درصددیم تا اکثر آن‌ها ابتدا به کیش برود که جزو پرواز‌های داخلی محسوب شود و سپس از آنجا به قطر پرواز کند.

محمدی بخش با اشاره به اینکه برای پرواز‌های جام جهانی نرخ مشخصی اعلام خواهد شد تا قیمت‌ها بیش از حد افزایش نیابد، اظهار کرد: در حال حاضر تنها قطرایرویز و ایران‌ایر می‌توانند این پرواز‌ها را انجام دهند، اما اگر ایرلاینی درخواست برای پرواز به قطر در ایام جام جهانی را داشته باشد، با در نظر گرفتن پروتکل‌های بین المللی مجوز را صادر خواهیم کرد، اما همه این مسائل بستگی به میزان استقبال مردم برای شرکت در این رویداد بزرگ ورزشی دارد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر