تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

دلال بازی دلیل افزایش قیمت برنج بومی

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رشت گفت: دلیل افزایش قیمت برنج دلال بازی در بازار است.

کد خبر: ۱۲۷۳۹۶
۰۹:۳۰ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۱

دلال بازی دلیل افزایش قیمت برنج بومی

دیدارنیوز ـ مسعود اسدی پرور با بیان اینکه شهرستان رشت بزرگترین شهرستان تولید کننده برنج کشور است، اظهار کرد: در گذشته رصد قیمت و تنطیم بازار برنج بر عهده وزارت سمت بود که اخیرا به جهاد کشاورزی واگذار شده و این امر موجب شد که عید امسال شاهد قیمت مناسب برنج باشیم.

وی افزود: در عید امسال ۲۰۰ تن برنج خارجی نظیر؛ برنج هندی و تایلندی در فروشگاه‌های مختلف رشت توزیع شد و این توزیع همچنان ادامه دارد.

اسدی پرور در خصوص افزایش قیمت برنج بومی در روز‌های اخیر خاطرنشان کرد: اگر اقدامات لازم انجام نمی‌شد شاید قیمت برنج بومی به ۹۰ هزار تومان هم در رشت می‌رسید.

ترمز افزایش قیمت برنج کشیده شده است

وی یادآور شد: در حال حاضر ترمز افزایش قیمت برنج کشیده شده و قیمت صعودی برنج بومی کاهش یافته است و به طور میانگین کیلویی ۷۰ هزار تومان است که مصرف کنندگان می‌توانند از کارخانه‌های شالیکوبی تا ۶۵ هزار تومان هم تهیه کنند.

اسدی پرور تصریح کرد: کاملا مشخص است که دلیل افزایش قیمت برنج دلال بازی‌ها است و برای برنج ۱۴۰۱ تمهیدات ویژه‌ای اندیشیده شده تا دست دلالان از بازار برنج بومی کوتاه شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رشت گفت: یکی از این راهکار‌ها کشت قراردادی برنج است که سهم شهرستان رشت امسال برای اجرای این قرارداد ۴۶۶۰ هکتار است که ۴۱۶۰ هکتار آن برای کشت قراردادی برنج بومی و ۵۰۰ هکتار نیز برای کشت برنج ارقام پرمحصول است.

برخی از برنجکاران رشت برای خرید سم، کود و بیمه تنخواه ندارند

وی با اشاره به اینکه برخی از کشاورزان برنجکار رشت در حال حاضر برای خرید کود و سم و همچنین هزینه پرداخت بیمه شالیزار و ... تنخواه ندارند و در گذشته مجبور بودند از دلالان پول قرض کنند، افزود: علاوه بر اینکه در کشت قراردادی تامین کود و سم و مابقی موارد مورد نیاز تولید برنج توسط دولت تامین می‌شود هر کشاورزی که مایل است شالیزارش را بیمه کند می‌تواند در حین کشت قراردادی برنج برای بیمه هم اقدام کند.

اسدی پرور ادامه داد: از آنجاییکه ممکن است امسال برخی از شالیزار‌ها دچار تنش آبی شوند به کشاورزان رشت توصیه می‌کنیم که بیمه سنگین را انتخاب کنند که در صورت مواجهه با خسارت به ازای هر هکتار شالیزار ۳۰ میلیون تومان غرامت دریافت می‌کنند.

پیش بینی تنش آبی در ۴ هزار هکتار از شالیزار‌های رشت

وی تصریح کرد: شهرستان رشت ۶۲ هزار هکتار اراضی شالیزاری دارد و ما پیش بینی می‌کنیم ۴۰۰۰ هکتار از شالیزار‌های این شهرستان با تنش آبی مواجه شوند.

مدیر جهاد کشاورزی رشت گفت: در جلساتی که برگزار شد مسئولین مرتبط بخش کشاورزی تاکید داشتند که بخش‌هایی از شهرستان رشت نظیر خشکبیجار و لشت و نشاء حتما از مزایای کشت قراردادی برخوردار شوند، زیرا همواره این بخش‌ها برای تامین آب برنج مورد نیاز خود دچار مشکل می‌شوند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: قیمت برنج
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی