تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

ارسال آیین‌نامه رتبه‌بندی معلمان به دولت/آموزش حضوری با قوت دنبال می‌شود

وزیر آموزش و پرورش درباره آخرین وضعیت تدوین آیین نامه رتبه بندی معلمان گفت: تدوین آیین نامه رتبه‌بندی تا امروز فرصت داشت. جلسات بسیار زیاد کارشناسی برگزار و نسخه اولیه به دولت ارسال شد.

کد خبر: ۱۲۷۲۰۶
۱۴:۵۵ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۱

ارسال آیین‌نامه رتبه‌بندی معلمان به دولت/آموزش حضوری با قوت دنبال می‌شود

 

دیدارنیوز: وزیر آموزش و پرورش درباره آخرین وضعیت تدوین آیین نامه رتبه بندی معلمان گفت: تدوین آیین نامه رتبه‌بندی تا امروز فرصت داشت. جلسات بسیار زیاد کارشناسی برگزار و نسخه اولیه به دولت ارسال شد.

 یوسف نوری در حاشیه مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری میان آموزش و پرورش و مناطق آزاد تجاری با بیان اینکه برنامه ما در بلند مدت برای تامین نیرو، جذب از طریق دانشگاه فرهنگیان است گفت: باید به نحوی امر گسترش آموزش را انجام بدهیم که بتوانیم در جریان رشد دانش آموزان در افق بیست ساله نیروی مورد نیاز معلمی را نیز تامین کرده باشیم که یکی از بستر‌ها مناطق آزاد هستند.

وی افزود: تعداد زیادی از مناطق آزاد در مناطق کمتر برخوردار واقع شده‌اند و لذا باید مورد توجه جدی باشند که ارتقای آموزش در این مناطق در برنامه‌های سال آتی دیده می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در اردیبهشت ماه، ۳۴ هزار نفر در آزمون استخدامی جذب می‌شوند گفت: ۲۵ هزار نفر نیز ورودی از دانشگاه فرهنگیان داریم.

نوری درباره آخرین وضعیت تدوین آیین نامه رتبه بندی معلمان گفت: تدوین آیین نامه رتبه بندی تا امروز فرصت داشت. جلسات بسیار زیاد کارشناسی برگزار و نسخه اولیه به دولت ارسال شد. روی نسخه اولیه در دولت بر اساس شرایط کمی و کیفی نظر داده می‌شود.

وی در پاسخ به برخی اعتراضات پیرامون آیین نامه و نحوه امتیاز بندی‌ها اظهارکرد: هیچ وقت با یک آیین نامه نمی‌شود همه را راضی کرد. من خواستم نظرات را جمع آوری کنند و همکاران ما برای دوستانی که در جلسات بوده‌اند بفرستند که بررسی شود. اگر موردی پذیرفته شود، اعمال می‌شود.

آموزش حضوری با قوت دنبال می‌شود؛ آموزش ترکیبی نداریم

وزیر آموزش و پرورش در ادامه با بیان اینکه آموزش در مدارس با قوت به صورت حضوری دنبال می‌شود گفت: در این دوره، بسیار از آموزش جامانده‌ایم و هر بعدی که ببینیم خسارت است چه از بعد اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، روانشناختی و چه بعد فردی؛ در این مدت، محدودیتی برای تعداد دانش آموزان نبوده و ستادکرونا اعلام نکرده است. شبکه شاد نیز فقط مکمل است و آموزش ترکیبی را اعمال نکرده‌ایم.

نوری افزود: مشکلی برای آموزش حضوری نداشتیم. برخی مدارس سیستم خنک کننده نداشتند که خواستیم تامین شود. سرانه‌ای را به مدارس اختصاص داده‌ایم و سرانه دیگری نیز اختصاص داده می‌شود تا بخشی از نارسایی‌ها جبران شود. دانش آموزان خوشحال‌اند و الان تحمل می‌کنند. بروید از دانش آموزان بپرسید.

وزیر آموزش و پرورش درباره عدم رعایت آموزش حضوری کامل در برخی مدارس غیردولتی گفت: مدارس غیردولتی بر اساس قانون، تابع مقررات دولت‌اند و حتما رعایت می‌کنند. قانون هرچه را تصویب کرده باشد درباره آن‌ها هم اعمال می‌شود.

برگزاری کلاس‌های جبرانی برای دانش‌آموزان با توافق اولیاء
وی همچنین در پاسخ به پرسش دیگری درباره جبران عقب ماندگی‌های تحصیلی گفت: یک روش جبرانی وجود دارد، در قرارگاه عدالت تربیتی اقداماتی با مشارکت خیرین در حال پیگیری است، امروز هم در دولت مطرح کردم و رئیس جمهور گفتند اعتباری برای این امر درنظر گرفته شود که ما جبرانی تابستان را برای دانش آموزانی که جامانده‌اند داشته باشیم. این اقدام با توافق اولیا انجام خواهد شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان