تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

ماجرای تعرض به زن ۴۳ ساله/ حکم اعدام تایید شد

دیوان عالی کشور حکم اعدام جوانی را که به یک زن تعرض کرده بود، تایید کرد. این مرد جوان یک سال قبل در منطقه اسلامشهر زنی را به عنوان مسافر سوار خودرو کرد و در راه او را مورد آزار قرار داد.

کد خبر: ۱۲۷۰۷۴
۱۲:۰۷ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۱

ماجرای تعرض به زن ۴۳ ساله

دیدارنیوز ـ زن ۴۳ ساله وقتی به پلیس مراجعه کرد که سر و وضع بسیار آشفته‌ای داشت. او گفت دقایقی قبل راننده یک خودرو به او تعرض کرده است.

شکایت قربانی تعرض

این زن توضیح داد: من کارمند هستم و طبق معمول هر روز وقتی سر کار می‌رفتم، سوار یک ماشین مسافرکش شدم. البته خودرو تاکسی نبود، اما ظاهرش مانند مسافرکش‌های شخصی بود.

راننده بعد از اینکه مسافتی طی شد در جایی خلوت توقف کرد و من را به زور در ماشین مورد آزار قرار داد. مرد راننده قوی‌هیکل بود. هر چه سعی کردم نتوانستم در برابر او مقاومت کنم. او خیلی جوان بود. به آن پسر گفتم من ۴۳ساله هستم و تا به حال هم ازدواج نکرده‌ام با من چنین کاری نکن. هر چه به پسر جوان التماس کردم فایده‌ای نداشت. او به من تجاوز کرد.

با توجه به ادعا و شکایتی که زن جوان مطرح کرده بود بازپرس او را به پزشکی قانونی معرفی کرد و تعرض به این زن مورد تایید قرار گرفت. این در حالی بود که ردیابی مرد جوان نیز در دستور کار بود و مدتی بعد او نیز بازداشت شد.

پرونده در دادگاه

مرد جوان در ابتدا پذیرفت که زن را مورد تعرض قرار داده است، اما زمانی که پرونده به دادگاه رفت اتهام را رد کرد و گفت هیچ اجباری در کار نبوده است و زن شاکی دروغ می‌گوید. با این حال هیات قضات دادگاه کیفری استان تهران وارد شور شدند و با توجه به اظهارات مقرون به واقع شاکی و سایر مدارک موجود در پرونده متهم را به اعدام محکوم کردند.

وکیل متهم به رأی صادره اعتراض کرد. او گفت بر اساس قاعده موکلش تجاوز را انکار کرده و فقط یک بار در مرحله اولیه اعتراف کرده و اعترافاتش عندالحاکم نبوده است. دیوان عالی کشور ایراد را وارد دانست و رأی صادره را نقض کرد و شعبه ۱۰ دادگاه کیفری استان تهران پرونده را دوباره مورد بررسی قرار داد.

شاکی و متهم هر دو در دادگاه حاضر شدند. زن جوان یک بار دیگر از روز حادثه و مشکلاتی که برایش پیش آمده است صحبت کرد و گفت از زمان حادثه دیگر نتوانسته زندگی عادی داشته باشد و صدمه بسیار شدید روانی خورده است.

سپس متهم و وکیلش دفاعیات خود را بازگو کردند. با پایان جلسه دادگاه بار دیگر هیات قضات شعبه ۱۰ مرد راننده را مستحق مرگ دانستند و او را به اعدام محکوم کردند. این بار دیوان عالی کشور در شعبه ۳۴ حکم اعدام صادره را مورد تایید قرار داد.

برچسب ها: حوادث
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر