تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

اعتراف روسیه به «تلفات قابل توجه» نیروهایش در اوکراین

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در اظهاراتی نادر به «تلفات قابل‌توجه» روسیه در تجاوز نظامی به اوکراین اعتراف کرد و آن را یک «تراژدی بزرگ» خواند.

کد خبر: ۱۲۶۶۱۴
۱۱:۵۷ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۱

اعتراف روسیه به «تلفات قابل توجه» نیروهایش در اوکراین

دیدارنیوز: سخنگوی کرملین در مصاحبه‌ای اذعان کرد که روسیه «تلفات قابل‌توجهی» را متحمل شده است و آن را یک «تراژدی بزرگ» خواند.

در اقدامی نادر، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین این اظهارات را در مصاحبه با اسکای نیوز عنوان داشته است.

روسیه در مورد "تلفات نیرو‌های خود" اطلاعات زیادی ارائه نکرده است. اعداد و ارقام قبلی گزارش شده توسط مسکو، "به طرز قابل توجهی" کمتر از برآورد‌های اوکراین و ناتو بوده است.

پسکوف در اظهارات خود عنوان داشت: روسیه از روی "حسن نیت" خود، نیروهایش را از چرنیهیف و کی‌یف خارج کرده است. روسیه نشان می‌دهد که آماده است تا شرایط راحتی را برای ادامه مذاکرات ایجاد کند.

این در حالیست که مقامات آمریکا و جان کربی، سخنگوی پنتاگون درخصوص خارج‌سازی نیرو‌های روسیه "خوشبین" نیستند و مدعی شده‌اند که "این یک خروج واقعی نیست، بلکه تجدید قواست".

سخنگوی کرملین همچنین اتهاماتی که درخصوص بوچا و سایر مناطق در اوکراین علیه روسیه وارد شده است را رد کرد و گفت: وضعیت در اوکراین "صحنه سازی" شده و چیزی بیش از این نیست.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: ما اینکه ارتش روسیه چنین جنایاتی را در خیابان‌های بوچا مرتکب شده باشد، رد می‌کنیم.

پسکوف همچنین افزود که روسیه "دلایل بسیار جدی" برای این باور دارد که بمباران یک زایشگاه در ماریوپل "جعلی" بوده است.

سخنگوی کرملین در نهایت تاکید کرد که حمله روسیه به اوکراین، یک "عملیات ویژه نظامی" است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها