تیتر امروز

سهم خواهی؛ مانع ارتباطی پزشکیان با متخصصان
در کارگروه تعیین وزیر نیرو چه خبر است؛ گزارش دیدارنیوز را بخوانید

سهم خواهی؛ مانع ارتباطی پزشکیان با متخصصان

یکی از کارگرو‌های پر حاشیه این روز‌های رئیس جمهور منتخب کارگروه انتخاب وزارت نیرو است. این گزارش به این موضوع می‌پردازد.
معدن و صنایع وابسته، لوکوموتیو پیشران اقتصاد کشور است/ایران و کشور‌های حوزه خلیج فارس نفرین شده نفت هستند
گفت‌وگوی دیدار با کارشناس حوزه معدن و صنایع وابسته

معدن و صنایع وابسته، لوکوموتیو پیشران اقتصاد کشور است/ایران و کشور‌های حوزه خلیج فارس نفرین شده نفت هستند

برنامه گفت‌وگوی اقتصادی دیدارنیوز، میزبان امیربیژن یثربی استاد پیشین دانشگاه، عضو سابق هیات پژوهشی دانشگاه اگزتر انگلستان در گروه ژئوتکنیک و مسئول تجاری‌سازی رشته صنایع و معادن پارک علم و فناوری...
سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.

همکاری استرالیا، بریتانیا و آمریکا برای ساخت موشک‌های مافوق صوت

دفتر بوریس جانسون، اعلام کرد رهبران بریتانیا، استرالیا و آمریکا ائتلاف دفاعی جدید را شکل داده و در کنار یکدیگر به انجام همکاری‌های سه‌جانبه در زمینه ساخت موشک‌های ابرفراصوت متعهد شده‌اند.

کد خبر: ۱۲۶۴۸۴
۱۱:۱۴ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۱

همکاری استرالیا، بریتانیا و آمریکا برای ساخت موشک‌های مافوق صوت

دیدارنیوز: بریتانیا، ایالات متحده آمریکا و استرالیا برای همکاری بیشتر در زمینه ارتقاء قابلیت‌های جنگ الکترونیک و همچنین ساخت سلاح‌های مافوق صوت با یکدیگر به توافق رسیدند.

دفتر بوریس جانسون، نخست وزیر بریتانیا با اعلام این خبر می‌گوید رهبران این کشور‌ها این ائتلاف دفاعی جدید را شکل داده و در کنار یکدیگر به انجام همکاری‌های سه‌جانبه در زمینه ساخت موشک‌های ابرفراصوت متعهد شده‌اند.

اتحاد جدید این سه کشور که سپتامبر گذشته راه‌اندازی شده بود، موجب شد تا استرالیا قرارداد خرید زیردریایی فرانسوی را لغو و به جای آن قراردادی با ایالات متحده برای تامین نیاز‌های دفاعی خود امضا کند. در بیانیه مشترکی که رهبران استرالیا، بریتانیا و ایالات متحده منتشر کرده‌اند آمده است که واشنگتن و لندن از پیشرفت در برنامه زیردریایی‌های متعارف هسته‌ای برای استرالیا خرسندند و به تلاش‌های خود در زمینه گسترش همکاری‌ها برای توسعه این ظرفیت‌ها ادامه خواهند داد.


ایالات متحده و استرالیا در حال حاضر یک برنامه توسعه سلاح‌های مافوق صوت دارند که بریتانیا در این مرحله اعلام کرده به آن نمی‌پییوندد، اما در مباحث مربوط به تحقیق و توسعه آن مشارکت خواهد کرد.

ماکرون: نخست وزیر استرالیا در ماجرای فسخ قرارداد زیردریایی‌ها دروغ می‌گوید
استرالیا قصد دارد هلی‌کوپتر‌های آمریکایی را جایگزین هلی‌کوپتر‌های اروپایی کند
دولت بایدن در حال سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه موشک‌های مافوق صوت است که با سرعت پنج برابر صوت حرکت می‌کنند. اقداماتی که با حملات روسیه به اوکراین بی‌ارتباط نیست و بعد از هجوم نیرو‌های مسکو به این کشور نگرانی‌ها را در خصوص امنیت مرز‌های شرقی اروپا تشدید کرده است.

رهبران سه کشور در بخش دیگری از بیانیه خود نوشته‌اند: «با توجه به تهاجم بی‌دلیل، غیرقانونی و غیرقابل پذیرش روسیه به اوکراین، ما تعهد تزلزل ناپذیر خود را به یک سیستم بین‌المللی که به حقوق بشر، حاکمیت قانون و حل و فصل مسالمت‌آمیز اختلافات عاری از اجبار احترام می‌گذارد، تکرار می‌کنیم». در ادامه این بیانیه رهبران سه کشور استرالیا، بریتانیا و آمریکا همچنین بر تعهد خود بر وجود یک منطقه آزاد و باز در اقیانوس هند و آرام نیز تاکید کردند.

این بیانیه مشترک با واکنش چین رو به رو شده است. ژانگ جون، سفیر چین در سازمان ملل، روز سه‌شنبه به این کشور‌ها هشدار داد از اقداماتی که می‌تواند به بحرانی مانند درگیری اوکراین در سایر نقاط جهان دامن بزند، اجتناب ورزند.

ژانگ به خبرنگاران گفت: «هرکسی که نمی‌خواهد بحران اوکراین را ببیند، باید از انجام کار‌هایی که ممکن است سایر نقاط جهان را به چنین بحرانی سوق دهد، خودداری کند.» او در ادامه گفت: «به قول چینی ها: اگر چیزی را دوست ندارید، آن را بر دیگران تحمیل نکنید.»

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی