تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

طغیان سرخک در کشور همسایه/ علائم سرخک در کودکان چیست؟

فوق تخصص بیماری‌های عفونی کودکان ضمن اشاره به علائم سرخک، درباره اهمیت واکسیناسیون در جلوگیری از ابتلا به بیماری سرخک و کنترل آن توضیح داد.

کد خبر: ۱۲۶۴۱۸
۱۴:۴۱ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۱

طغیان سرخک در کشور همسایه

دیدارنیوز ـ وزارت بهداشت از طغیان شدید سرخک در افعانستان و افزایش تعداد بیماران واردشده به ایران خبر داده و بیماران در استان‌های مختلف شناسایی شده‌اند؛ بنابراین وزارت بهداشت بر تکمیل واکسیناسیون کودکان تأکید دارد.

دکتر علیرضا ناطقیان، فوق تخصص بیماری‌های عفونی کودکان درباره شیوع بیماری سرخک گفت: بیماری سرخک در سال‌های اخیر در ایران از حالت بومی خارج شده است و به مرحله ریشه‌کنی ویروس سرخک رسیده‌ایم؛ به طوری که ایران در سال‌های پیش گواهی حذف سرخک را از سازمان جهانی بهداشت دریافت کرد.

وی افزود: پس از ورود تعداد زیادی از مهاجران افغانستانی به ایران، موارد ابتلا به سرخک به خصوص در مناطق شرقی کشور افزایش پیدا کرده است که اگر واکسیناسیون کودکان به موقع و صحیح انجام شود مشکلی برای کنترل سرخک ایجاد نخواهد شد.

علائم سرخک چیست؟

ناطقیان درباره علائم بیماری سرخک ادامه داد: علائم این بیماری در ابتدا شبیه سرماخوردگی بروز پیدا می‌کند و شامل سرفه، آبریزش بینی و ترشحات چشمی است که به تدریج با تب بالا همراه می‌شود.

فوق تخصص عفونی کودکان تصریح کرد: سپس در داخل دهان کودک یکسری ضایعات ایجاد می‌شود و از روز سوم تا چهارم بیماری، علائم پوستی بیماری آغاز می‌شود؛ این علائم در روز‌های اول به صورت دانه‌های قرمز مجزا از هم در صورت دیده می‌شود و در روز‌های بعدی، در بدن و سپس روی دست و پا ظاهر می‌شود.

وی گفت: این علائم ممکن است در کودکانی که یک دوز واکسن سرخک زده خفیف‌تر باشد.

فوق تخصص بیماری‌های عفونی کودکان درباره سن شایع بروز بیماری سرخک بیان داشت: ابتلای کودکان به سرخک، بستگی به وضعیت واکسیناسیون آن‌ها دارد. در کشور ما در ۱۲ و ۱۸ ماهگی کودکان، واکسن MMR تزریق می‌شود، اما متاسفانه با شیوع کرونا به دلیل عدم مراجعه به موقع والدین به مراکز بهداشتی برای تزریق واکسن سرخک به کودکان، پوشش واکسیناسیون کودکان در کشور اندکی کاهش یافته است، اما الان با توجه به شیوع سرخک در کشور‌های همسایه، باید نسبت به واکسیناسیون روتین کودکان اقدام شود.

به گفته وی سرخک سرایت‌پذیری بسیار بالایی دارد و حتی قرار گرفتن یک کودک سالم در اتاق فرد مبتلا، می‌تواند باعث ابتلای او شود. گروه‌های سنی حساس و در معرض خطر سرخک، شیرخواران و نوجوانان هستند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر