تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

لاوروف: کمپین مخدوش کردن وجهه روسیه، مشابه کلاه سفیدها در سوریه است

در حالی که مقامات اوکراینی و غربی از جنایت جنگی ارتش روسیه در «بوچا» خبر می‌دهند، مقامات سیاسی مسکو با رد این موضوع آن را تلاشی برای مخدوش کردن چهره روسیه اعلام کرده‌اند. سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه گفته کمپین مخدوش کردن وجهه روسیه، مشابه کلاه سفیدها در سوریه است.

کد خبر: ۱۲۶۳۲۱
۰۸:۲۹ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۱

لاوروف: کمپین مخدوش کردن وجهه روسیه، مشابه کلاه سفیدها در سوریه است

دیدارنیوز: وزیر امور خارجه روسیه تاکید کرد که کمپین آغاز شده علیه کشورش جهت خدشه دار کردن وجهه روسیه در بوچا مشابه کمپین‌های "کلاه سفیدها" در سوریه است.

به نقل از آرتی، سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه در یک کنفرانس مطبوعاتی پس از نشست با هیات وزرای عربی گفت: ما در مورد وضعیت فعلی و تحولات سال‌های اخیر برای تبدیل اوکراین به یک رژیم ضد روسیه بحث کردیم.

وی با اشاره به اظهارات غربی‌ها درباره رخداد‌های بوچا، گفت: کمپین آغاز شده علیه روسیه جهت خدشه دار کردن وجهه آن در بوچا مشابه کمپین‌های "کلاه سفیدها" در سوریه است.

وزیر امور خارجه روسیه افزود: ما می‌دانیم که چه کسی به اوکراین توصیه می‌کند خشونت را در میدان جنگ گسترش و ادامه دهد و امیدواریم که هیئت اوکراینی در مذاکرات به منافع کشور و مردمش پایبند باشد نه منافع سایر کشورها.

مقامات و رسانه‌های اوکراینی پیش از این ویدئویی را منتشر کرده بودند که ظاهراً در شهر بوچا در منطقه کی‌یف فیلمبرداری شده و اجساد کشته شدگانی را نشان می‌دهد که در جاده‌ها روی زمین افتاده‌اند.

در این راستا برخی کاربران اعتبار این فیلم‌ها را زیر سوال بردند و خاطرنشان کردند که در نزدیکی اجساد روی زمین خونی وجود ندارد و دهان برخی از کشته شدگان با پارچه سفیدی بسته شده بود و ممکن است این افراد توسط نیرو‌های امنیتی اوکراین یا دفاع ملی کشته شده باشند.

کاربران همچنین می‌گویند که "مرده‌ها" دست‌های خود را حرکت می‌دادند و در یک تصویر در آینه دید عقب خودرو، به نظر می‌رسد که یکی از "مرده‌ها" به محض عبور خودرو، موقعیت خود را تغییر می‌دهد.

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که تمامی عکس‌ها و فیلم‌های منتشر شده از سوی اوکراین برای اینکه پرسنل نظامی روسیه را به انجام "جنایت" در شهر بوچا متهم کنند، یک اقدام تحریک‌آمیز دیگر است.

این وزارتخانه تاکید کرد که تمام یگان‌های روسی در ۳۰ مارس به طور کامل بوچا را ترک کردند و خروجی‌های شهر در جهت شمالی بسته نشد، این در حالی است که نیرو‌های اوکراینی شبانه روزی مناطق جنوبی از جمله مناطق مسکونی را بمباران کردند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر