
امانوئل مکرون، رئیس جمهوری فرانسه در واکنش به انتشار اخبار و تصاویر کشف صدها جسد غیرنظامی در شهر کوچک بوچا، از موافقت خود با تصمیم اتحادیه اروپا برای وضع تحریمهای جدید علیه روسیه خبر داد.
دیدارنیوز: امانوئل مکرون، رئیس جمهوری فرانسه روز دوشنبه در واکنش به انتشار اخبار و تصاویر کشف صدها جسد غیرنظامی در شهر کوچک بوچا در حومه کییف، از موافقت خود با تصمیم اتحادیه اروپا برای وضع تحریمهای جدید علیه روسیه با محور نفت و زغال سنگ خبر داد.
رئیس جمهور فرانسه گفت: «نشانههای بسیار واضحی از رخداد جنایات جنگی» در شهر کوچک بوچا وجود دارد و «تقریبا واضح شده است که ارتش روسیه عامل آن بوده است.»
پیشتر وزیر دفاع آلمان نیز خواستار تشدید تحریمها علیه بخش انرژی روسیه شده بود.
واکنش مقامهای اروپایی به رخداد جنایات جنگی علیه غیرنظامیان در اوکراین در شرایطی است که روسیه همچنان اتهام وارده به نیروهای نظامی خود را پروپگاندای فاقد اصالت اوکراین میداند.