تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

بازداشت مردی که ۸۷ بار واکسن کرونا زد

یک مرد ۶۱ ساله آلمانی که برای تزریق واکسن کرونا به چندین مرکز واکسیناسیون مراجعه کرده بود، شناسایی و بازداشت شد.

کد خبر: ۱۲۶۱۶۹
۱۶:۰۰ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۱

بازداشت مردی که ۸۷ بار واکسن کرونا زد

دیدارنیوز ـ رسانه‌های ملی آلمان اعلام کرده اند که او در برخی روز‌ها توانسته است تا سه بار در مرکز‌های مختلف درمانی، واکسن بزند و تنها در ایالت زاکسنِ آلمان، ۸۷ مراجعه او ثبت شده است.

به گفته سخنگوی صلیب سرخ آلمان، یکی از کارکنان مرکز واکسیناسون در شهر "درسدن" به او مشکوک می‌شود و زمانی که برای زدن دوباره واکسن به یک مرکز واکسیناسیون دیگر مراجعه می‌کند در پی تماس کارکنان درمانی با پلیس، بازداشت می‌شود.

تحقیقات قضایی درباره این مرد آغاز شده و صلیب سرخ آلمان این مرد را به فروش مدارک واکسیناسیون متهم کرده است.

بر اساس گزارش‌ها او هر بار با برگه سفید و خالی واکسیناسیون به مرکز تزریق مراجعه می‌کرد و پس از تزریق واکسن با دستکاری در اطلاعات مندرج، این برگه را به کسانی می‌فروخت که با واکسیناسیون مخالفند. او با نام و تاریخ تولد واقعی خود برای واکسیناسیون ثبت نام می‌کرد، اما کارت بیمه خود را نشان نمی‌داد.

این پرونده، ضعف‌های نظام درمانی آلمان را برملا کرد که در آن داده‌های پزشکی دیجیتالی نشده و در یک مرکز سراسری ذخیره نمی‌شوند.

به گزارش دویچه‌وله، سخنگوی انجمن درمانی ایالت "ساکسونی" می‌گوید: در صورت ثبت‌نام سراسری واکسن‌ها یا دستکم واکسن کرونا، چنین موردی به سرعت افشا می‌شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی