تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

سویه جدید ویروس کرونا؛ مسری‌ترین جهش

به گفته سازمان جهانی بهداشت، XE، یک سویه نوترکیب از دو زیرمجموعه BA.۱ و BA.۲، است و همچنان به جهش امیکرون تعلق دارد.

کد خبر: ۱۲۶۱۵۵
۱۳:۳۳ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۱

سویه جدید ویروس کرونا مسری‌ترین جهش

دیدارنیوز ـ سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد جهش جدید ویروس کرونا که به نام «XE» شناخته می‌شود، به نظر می‌رسد ۱۰ درصد بیشتر از زیرسویه «BA.۲» امیکرون که مسری‌ترین سویه شناخته شده است، قابلیت انتقال پذیری دارد.

به گفته سازمان جهانی بهداشت، XE، یک سویه نوترکیب از دو زیرمجموعه BA.۱ و BA.۲، است و همچنان به جهش امیکرون تعلق دارد.

در این گزارش آمده است: «برآورد‌های اولیه حاکی از آن است که این جهش نوترکیب حداقل ۱۰ درصد مسری‌تر از امیکرون پنهان‌کار است که به عنوان مسری‌ترین جهش ویروس کرونا شناخته می‌شود.»

سویه مذکور نخستین بار در اواسط ماه ژانویه در انگلیس شناسایی شد و بر اساس اعلام سازمان جهانی بهداشت ۱۰ درصد قابل انتقال‌تر از زیر سویه BA.۲ است.

به گفته سازمان جهانی، بهداشت در حال حاضر گونه فرعی BA.۲ سویه غالب ویروس کرونا در سراسر جهان است که تقریباً ۸۶ درصد از تمام موارد توالی شده را تشکیل می‌دهد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی