تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
فرمانده پلیس راه کشور خبر داد

اجرای طرح ترافیکی ویژه اربعین از فردا

News Image Lead

فرمانده پلیس راه کشور از آغاز طرح سراسری اربعین با آماده باش 100 درصدی پلیس در تمام استان‌های کشور از فردا خبر داد.

کد خبر: ۱۲۵۹۸
۱۲:۴۸ - ۲۷ مهر ۱۳۹۷
دیدارنیوز - سردار محمدحسین حمیدی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره اجرای طرح ترافیکی ویژه اربعین ۹۷ گفت: عملیات پلیس راهور برای اربعین امسال از ۲۴ مهرماه آغاز شده است اما از روز شنبه ۲۸ مهرماه طرح ترافیکی ویژه با حضور تمامی دستگاه‌های مسئول و آماده باش 100 درصدی پلیس راهنمایی و رانندگی در استان‌های سراسر کشور آغاز خواهد شد.

وی با بیان اینکه این طرح تا پایان مراسم اربعین و بازگشت زائران از کشور عراق ادامه خواهد داشت، اظهار کرد: هماهنگی‌های لازم با تمامی نیروهای پلیس در سراسر کشور به ویژه استان‌های لرستان، همدان، کرمانشاه، ایلام و خوزستان انجام شده است و شرکت‌های حمل و نقلی نیز ساماندهی شده‌اند و موارد و آموزش‌های لازم به آنان ارائه شده است.

فرمانده پلیس راه کشور با بیان اینکه سازمان راهداری نیز اقدام به بهسازی و ترمیم بخش‌هایی از جاده‌ها کرده است، ادامه داد: هماهنگی‌های لازم در مورد پارکینگ‌ها نیز انجام شده است و امیدوارم که با اقدامات انجام شده شاهد سفر ایمن برای زائران اربعین حسینی باشیم.

سردار حمیدی با بیان اینکه امسال شرایط کنترلی در مسیرها و محورهای منتهی به پایانه‌های مرزی از سوی پلیس تشدید شده است، گفت:  از ۲۸ مهر ماه جاری تا ۱۴ آبان ماه امسال در استان‌های خوزستان، ایلام، کرمانشاه، لرستان، مرکزی و همدان طرح ویژه ترافیکی اجرا می‌شود و در همین راستا نیز کلیه عملیات عمرانی در این تاریخ در مسیرها و معابر این استان‌ها ممنوع است.

وی افزود: همچنین شرکت‌های حمل و نقل در محورهای منتهی به مرز به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسد شدنی، اجازه صدور بارنامه را در این تاریخ نخواهند داشت و ناوگان حمل بار و مسافر نیز از سوی پلیس و دیگر دستگاه‌ها تحت نظارت قرار می‌گیرد.


ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر