تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

حکومت نظامی در اوکراین ۳۰ روز تمدید شد

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، روز یکشنبه قانون تمدید حکومت نظامی در اوکراین را به مدت ۳۰ روز از ۲۶ مارس ۲۰۲۲ امضا کرد.

کد خبر: ۱۲۵۳۵۰
۱۲:۵۷ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۱

حکومت نظامی در اوکراین ۳۰ روز تمدید شد

دیدارنیوز: در سایه تداوم حملات روسیه به اوکراین، ولودیمیر زلنسکی منع آمد و شد در کشورش را به مدت ۳۰ روز تمدید کرد.

به نقل از شبکه المیادین، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، روز یکشنبه قانون تمدید حکومت نظامی در اوکراین را به مدت ۳۰ روز از ۲۶ مارس ۲۰۲۲ امضا کرد.

پارلمان اوکراین در بیانیه‌ای اعلام کرد، رئیس جمهور اوکراین قوانین کشور را امضا کرد؛ از جمله قانون تصویب تمدید منع آمد و شد در کشور که به موجب آن دوره حکومت نظامی در اوکراین از ۲۶ مارس ۲۰۲۲ در ساعت ۵:۳۰ بامداد به مدت ۳۰ روز تمدید شد.

زلنسکی پیشتر از پارلمان اوکراین خواسته بود تا حکومت نظامی در اوکراین را برای ۳۰ روز دیگر تمدید کند.

رئیس جمهور اوکراین در ۲۴ فوریه گذشته، پس از آغاز حمله روسیه در کشورش، حکومت نظامی را در سراسر اوکراین اعلام کرد و روز بعد، زلنسکی با صدور فرمانی، بسیج عمومی در اوکراین را اعلام کرد که ظرف ۹۰ روز پس از اجرایی شدن تمام می‌شود.

رئیس جمهور اوکراین همچنین در ۹ مارس قانونی را امضا کرد که به همه ساکنان اوکراین اجازه می‌دهد در دوره حکومت نظامی از سلاح استفاده کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين