تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

چاووش‌اوغلو: احتمال توافق در وین ۹۹ درصد بود؛ روسیه رویکرد منفی در پیش گرفت

«مولود چاووش‌اوغلو» وزیر خارجه ترکیه، گفت که ماه گذشته احتمال توافق در مذاکرات هسته‌ای ایران حدود ۹۵ درصد بود که تا هفته پیش از مجمع دیپلماسی آنتالیا به ۹۹ درصد رسید. اما گفته می‌شود روسیه رویکرد منفی در پیش گرفت.

کد خبر: ۱۲۴۸۱۶
۰۹:۱۴ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۰

چاووش‌اوغلو: احتمال توافق در وین ۹۹ درصد بود؛ روسیه رویکرد منفی در پیش گرفت

دیدارنیوز: وزیر خارجه ترکیه گفت که ماه گذشته احتمال توافق در مذاکرات هسته‌ای ایران حدود ۹۵ درصد بود که تا هفته پیش از مجمع دیپلماسی آنتالیا به ۹۹ درصد رسید، اما گفته می‌شود روسیه رویکرد منفی در پیش گرفت.

به نقل از آناتولی، «مولود چاووش‌اوغلو» وزیر خارجه ترکیه در نشست خبری پایانی مجمع دیپلماسی آنتالیا در پاسخ به پرسش‌های خبرنگاران در رابطه با وضعیت اخیر مذاکرات هسته‌ای ایران با کشور‌های ۱+۴ در وین گفت که ماه گذشته احتمال توافق در مذاکرات هسته‌ای ایران حدود ۹۵ درصد بود که تا هفته پیش از مجمع دیپلماسی آنتالیا به ۹۹ درصد رسید. اما گفته می‌شود روسیه رویکرد منفی در پیش گرفت.

چاووش‌اوغلو تاکید کرد که امیدواریم که این رویکرد ادامه نیابد. در صورت حصول توافق، این موضوع به نفع تمامی طرف‌ها از جمله روسیه خواهد بود. امیدواریم توافق به‌طور کامل حاصل شود.

وی در ارتباط با دعوت از «امیرخان متقی» سرپرست وزارت امور خارجه دولت موقت طالبان در افغانستان برای شرکت در این مجمع گفت که افغانستان نیاز دارد، مسائل خود را به جهانیان اعلام کند. ما به همین منظور از آن‌ها برای حضور در این مجمع دعوت کردیم.

وزیر امور خارجه ترکیه در خصوص تلاش‌های حکومت افغانستان برای به رسمیت شناخته شدن از سوی جامعه جهانی گفت که یک بخش نیاز‌های افغانستان مربوط به کمک‌های بشری است. اما بخش دیگر آن به مسائل دیگر ارتباط دارد. حکومت افغانستان باید در زمینه درخواست به رسمیت شناخته شدن از سوی جامعه جهانی گام‌های لازم را بردارد. برخی وعده‌ها داده شده که هنوز عملی نشده‌اند.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها